Betöltés...

ASUS GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 DUAL Videokártya /PC VGA

Ár: 85.000 Ft

Az ASUS Dual GeForce® GTX 1650 OC Edition 4 GB GDDR5 ideális módja annak, hogy elkezdje a számítógépes játékokat. Az ASUS Dual GeForce®GTX 1650 magában foglalja az NVIDIA Turing™ architektúra technológiai vívmányait .

Játssz a legújabb játékokkal a GeForce GTX 950-nél kétszer gyorsabban és a GTX 1050-nél akár 70%-kal gyorsabban. GeForce Experience: Rögzítsen és osszon meg videókat, képernyőképeket és élő közvetítéseket barátaival. 

Tartsa naprakészen illesztőprogramjait, és optimalizálja játékbeállításait. A GeForce Experience segítségével mindezt megteheti, és még sok mást is megtehet, ez a tökéletes partner a GeForce grafikus kártyájához. IP5X porállóság: Megakadályozza a részecskék bejutását a belső térbe, és növeli a tartósságot.

Auto-Extreme technológia: A megbízhatóságot növelő gyártási folyamat. 144 órás érvényesítési program: A legújabb játékokkal való kompatibilitást ellentétes tesztek akkumulátora.

A GPU Tweak II lehetővé teszi a teljesítmény és a hőmérséklet intuitív beállítását. 2x rajongó, 2x szórakozás Az ASUS Dual grafikus kártyák egy egyszerű képletet tartalmaznak: a teljesítményt nem befolyásoló funkciókat el kell hagyni, két nagy teljesítményű porálló ventilátort kell használni, és kiválasztani az automatizált gyártási eljárással összeállított minőségi alkatrészeket. 

Az eredmény egy olyan platform, amely optimális szintű teljesítményt kínál, és ideális azoknak a felhasználóknak, akik szeretnének belépni a tripla

A játékok világába. Porállóság IP5X tiszta marad A por a ventilátorok fő ellensége, és bár a lapátok tisztítása egyszerű, a váz szétszerelése, hogy hozzáférjen a belsejéhez, meglehetősen bonyolulttá teszi a dolgokat.

A Dual 1660 Ti kiváló minőségű ventilátorokat tartalmaz IP5X porállósági tanúsítvánnyal, így nem kell aggódnia semmi miatt. Auto Extreme technológia Precíziós automatizált gyártás Az Auto-Extreme technológia olyan gyártási folyamat, amely új mércét állít fel az iparágban.

Az Auto-Extreme lehetővé teszi a különböző alkatrészek egy menetben történő hegesztését, csökkentve az alkatrészek hőterhelését és elkerülve a kemény vegyszerek használatát.

Az eredmény kisebb környezetterhelés, alacsonyabb energiafogyasztás a gyártás során, és megbízhatóbb termék. GPU Tweak II Figyelje és állítsa be Az ASUS GPU Tweak II a következő szintre emeli a grafikus kártya teljesítményét.

Ez a segédprogram lehetővé teszi az olyan paraméterek manipulálását, mint a GPU mag- és memóriafrekvenciái, feszültségei és még sok más, valamint mindent valós időben figyelhet meg egy overlay felületről, amelyet tetszés szerint testre szabhat.

A GPU Tweak II minden olyan vezérlőt biztosít, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki grafikus kártyájából. 144 órás érvényesítési program A "teljes" enyhe kifejezés

Kiterjedt teljesítmény-ellenőrzéseink és stressztesztjeink a legfrissebb listavezető játékokkal kezdődnek: Fortnite, League of Legends, Overwatch és PlayerUnknown's Battlegrounds.

Megbízhatósági teszteket is futtatunk, amelyek egy 144 órás stabilitási programot és egy sor 3DMark benchmarkot tartalmaznak, amelyek igazolják a kártya teljesítményét szélsőséges munkavégzési körülmények között.  



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "ASUS GeForce GTX 1650 4GB GDDR5 DUAL Videokártya /PC VGA" című hirdetést látja. (fent)