Betöltés...

DELL E5450 i5-5300u/8GB/128SSD/14,1 Laptop

Ár: 64.998 Ft

A DELL E5450 egy megbízható és hordozható laptop, ideális választás a mindennapi munkavégzéshez és a szórakozáshoz is. Itt vannak a laptop főbb jellemzői:




Erős teljesítmény: Az Intel Core i5 processzor megbízható teljesítményt kínál, amely alkalmas az irodai munkához, webes böngészéshez és mindennapi feladatokhoz.


Elegendő memória: DDR3 RAM elegendő memóriát biztosít a többfeladatos munkavégzéshez és az alkalmazások zökkenőmentes futtatásához.


Gyors tárolás: Az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít. Az SSD meghajtók hozzájárulnak a laptop gyorsaságához és a gyors fájlkezeléshez.


Kompakt méret: A 14,1 hüvelykes kijelző és a könnyű súlyú kialakítás lehetővé teszi a hordozhatóságot, ami ideális azoknak, akik gyakran úton vannak.


Operációs rendszer: A laptop előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, ami a legújabb funkcionalitást és biztonsági frissítéseket kínálja.



A DELL E5450 egy olyan laptop, amely egyszerűen kezelhető és megbízható teljesítményt kínál. Ideális választás azoknak, akik számára fontos a hordozhatóság és az alapvető számítógépes feladatok zökkenőmentes végrehajtása. Az SSD meghajtó hozzájárul a laptop gyorsaságához, és a Windows 10 operációs rendszer a legújabb szoftveres funkcionalitást biztosítja.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "DELL E5450 i5-5300u/8GB/128SSD/14,1 Laptop" című hirdetést látja. (fent)