Betöltés...

DELL Precision 5520 i7-7820HQ/32GBDDR4/512SSD/NVIDIA/15,6"/FHD Workstation Laptop

Ár: 184.998 Ft



A DELL Precision 5520 laptopot azoknak ajánljuk, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény és a sokoldalúság között. A NaniPC.hu kínálatában megtalálható ez a kivételes eszköz, amely tökéletes választás mind a szakmai, mind az otthoni használathoz.

Univerzális Teljesítmény Az Intel Xeon i7 processzor, DDR4 RAM, és SSD kombinációjával a Precision 5520 minden feladattal megbirkózik. Ez a konfiguráció ideális a komplex szoftveres munkákhoz, ugyanakkor tökéletes választás az otthoni szórakozáshoz, mint filmek és videók streamingje, vagy akár a családi albumok digitális szerkesztése.

Kijelző és Design A 15,6 hüvelykes Full HD kijelző kiválóan alkalmas mind a munkához, mind a multimédiás tartalmak élvezetéhez, míg a karcsú és elegáns kialakítás biztosítja, hogy otthona bármely pontján kényelmesen használhassa. A laptop hordozhatósága lehetővé teszi, hogy akár utazás közben is produktív maradhasson.

Személyre Szabhatóság és Használatra Készen A Precision 5520 bővíthető memória és tárolókapacitás biztosítja, hogy a laptop képes legyen alkalmazkodni a változó igényekhez. A NaniPC.hu-n minden laptop előre telepített operációs rendszerrel érkezik, így Ön azonnal belekezdhet a munkába vagy a kikapcsolódásba.

Záró Gondolatok Válassza a DELL Precision 5520-t, ha egy magas teljesítményű, mégis könnyen hordozható laptopot keres, amely minden felhasználási szcenárióban megállja a helyét. Legyen szó professzionális feladatokról vagy otthoni általános használatról, a NaniPC.hu-n megtalálja a tökéletes társat.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "DELL Precision 5520 i7-7820HQ/32GBDDR4/512SSD/NVIDIA/15,6"/FHD Workstation Laptop" című hirdetést látja. (fent)