Betöltés...

A mobilitás új csúcsa Lenovo X270 i5-6200u/8DDR4/256SSD/12,5" Laptop

Ár: 84.998 Ft

A Lenovo X270 egy kompakt és hordozható laptop, amely a mobilitás és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát kínálja. Itt vannak a laptop főbb jellemzői:




Kiváló mobilitás: A laptop 12,5 hüvelykes méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyedén hordozható. Ideális választás azoknak, akik gyakran úton vannak, és szükségük van egy könnyen szállítható gépre.


Erős teljesítmény: Az Intel Core i5 processzor megbízható teljesítményt nyújt mindennapi feladatokhoz, webes böngészéshez és irodai munkához. A DDR4 RAM pedig segít a zökkenőmentes többfeladatos munkavégzésben.


Gyors tárolás: Az SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít. Az SSD meghajtók hozzájárulnak a laptop általános gyorsaságához és hatékonyságához.


Kényelmes billentyűzet: A laptop kényelmes és precíz billentyűzettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékony gépelést.


Üzleti funkciók: A laptop tartalmaz olyan üzleti funkciókat is, mint például az ujjlenyomat-olvasó vagy a TPM (Trusted Platform Module) chip adataid védelme érdekében.



A Lenovo X270 egy olyan laptop, amely ideális választás lehet az üzleti felhasználók és azok számára, akiknek fontos a mobilitás és a hordozhatóság. Kompakt mérete és könnyű súlya lehetővé teszi az egyszerű hordozhatóságot, miközben erős teljesítményt  kínál a hatékony munkavégzéshez. Az üzleti funkciók pedig további biztonságot és funkcionalitást nyújtanak az üzleti felhasználók számára.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A mobilitás új csúcsa Lenovo X270 i5-6200u/8DDR4/256SSD/12,5" Laptop" című hirdetést látja. (fent)