Betöltés...

Nagyképernyős Toshiba Satellite B552 i5-3340M/4/180SSD/15,6" Laptop

Ár: 49.998 Ft

A Toshiba Satellite B552 tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható, erőteljes és könnyen hordozható laptopot keresnek a mindennapi felhasználásra. A NaniPC.hu kínálatában megtalálható ez a sokoldalú modell, amely kiválóan alkalmas mind a professzionális, mind a személyes igények kielégítésére.

Teljesítmény és Hatékonyság Az Intel Core i5 processzor biztosítja, hogy a Toshiba Satellite B552 gyorsan és hatékonyan kezelje a különböző alkalmazásokat és szoftvereket. A SSD gyors adathozzáférést és rövid betöltési időt kínál, így növelve a produktivitást és csökkentve a várakozási időt.

Kijelző és Multimédia A 15,6 hüvelykes (40 cm képátló) kijelző kiválóan alkalmas mind a munkához, mind a multimédiás tartalmak élvezetéhez, a nagy felbontású kijelző éles és tiszta képeket biztosít. A beépített webkamera lehetővé teszi a zökkenőmentes videóhívásokat, így ideális eszköz online értekezletekhez vagy távoli tanuláshoz.

Mobilitás és Kényelem A Toshiba Satellite B552 nemcsak erőteljes, hanem könnyű és kompakt is, így könnyen magával viheti bárhová. A robusztus kialakítás biztosítja a tartósságot, míg az ergonomikus dizájn növeli a használati kényelmet hosszantartó munka során is.

Záró Gondolatok Válassza a Toshiba Satellite B552-t, ha egy sokoldalú, megbízható és stílusos laptopot keres, amely minden igényt kielégít. Legyen szó munkáról, tanulásról vagy szórakozásról, ez a modell a NaniPC.hu-n keresztül elérhető, azonnal használatra kész állapotban.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Nagyképernyős Toshiba Satellite B552 i5-3340M/4/180SSD/15,6" Laptop" című hirdetést látja. (fent)