Betöltés...

HP EiteDesk 800 G2 TOWER PC i5-6500/8DDR4/240SSD/DVDRW

Ár: 69.998 Ft

Az HP EliteDesk 800 G2 Tower PC egy sokoldalú és megbízható asztali számítógép, amely különböző felhasználói igényeknek megfelelő teljesítményt és funkcionalitást kínál. Íme néhány főbb jellemzője:




Processzor: A számítógépet egy Intel Core i5 processzor hajtja, ami megfelelő teljesítményt nyújt a vállalati feladatokhoz és a multimédiás tartalmak kezeléséhez.


Memória: A gépben  DDR4 RAM található, ami lehetővé teszi a többfeladatos munkavégzést és a sima futást az alkalmazások számára. A memória bővíthető, ha szükséges.


Tárolás: Az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, míg a DVD-RW meghajtó lehetővé teszi a CD/DVD-k írását és olvasását.


Grafikus teljesítmény: A gépben integrált grafikus vezérlő található, ami megfelelő grafikus képességeket biztosít mindennapi feladatokhoz és irodai munkához.


Kompakt kialakítás: A gép torony formátumban készült, ami helytakarékos és könnyen illeszthető az asztal alá vagy mellé.


Csatlakozások: A gép számos csatlakozóval rendelkezik, például USB-portokkal, Ethernet-csatlakozóval, és hangcsatlakozókkal, ami lehetővé teszi a különböző eszközök és perifériák csatlakoztatását.



Az HP EliteDesk 800 G2 Tower PC egy kiváló választás lehet a vállalatoknak és üzleti felhasználóknak, akik sokoldalú és megbízható asztali számítógépet keresnek. Az SSD tároló gyorsítja a rendszerindítást és az alkalmazások betöltését, így a számítógép reagálása gyors és hatékony. A DVD-RW meghajtó lehetővé teszi az optikai adathordozók kezelését, és a bővíthető memória lehetővé teszi a gép testreszabását a specifikus igények szerint.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP EiteDesk 800 G2 TOWER PC i5-6500/8DDR4/240SSD/DVDRW" című hirdetést látja. (fent)