Betöltés...

A megbízható HP EliteDesk 800 TOWER PC i5-4690/8/128SSD

Ár: 49.998 Ft

Az HP EliteDesk 800 G1 Tower PC egy olyan számítógép, amely megbízhatóságot és jó teljesítményt kínál, különösen az i5 processzorral és az SSD tárolóval. Itt van egy rövid leírás a számítógép főbb jellemzőiről:

Processzor: Az Intel Core i5 processzor egy megbízható és középkategóriás CPU, amely megfelelő teljesítményt kínál mindennapi irodai munkához, böngészéshez és alkalmazások futtatásához.

Memória: A  RAM elegendő a többfeladatos munkához, például az irodai alkalmazások futtatásához. Azt is lehetővé teszi, hogy hatékonyan dolgozzon és böngésszen.

Tároló: Az SSD (szilárdtest meghajtó) gyorsabb adatelérést és rendszerindítást biztosít, mint a hagyományos merevlemezek. Ezenkívül a megbízhatósága is magasabb.

Méret és kialakítás: A HP EliteDesk 800 G1 Tower egy asztali számítógép, ami megbízható teljesítményt és bővítési lehetőségeket kínál. A tower kialakítás lehetővé teszi további eszközök, például merevlemezek vagy bővítőkártyák hozzáadását.

Az HP EliteDesk 800 G1 Tower PC egy olyan gép, amely megbízható teljesítményt és gyors adatelérést kínál az SSD-nek köszönhetően. Ideális választás lehet az irodai munkához, a böngészéshez és az alapvető alkalmazások futtatásához. Ha speciális igényekkel rendelkező felhasználó vagy, például játékhoz vagy grafikai tervezéshez, akkor egy dedikált grafikus kártyát is fontolóra kell venni. 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A megbízható HP EliteDesk 800 TOWER PC i5-4690/8/128SSD" című hirdetést látja. (fent)