Betöltés...

Mobilitás csúcsa Lenovo x260 i5-6300u/8GB RAM/256SSD/HD520/12,5” Laptop

Ár: 79.998 Ft

A Lenovo ThinkPad X260 egy hordozható és megbízható laptop, amely kifejezetten a mobilitás és a hordozhatóság szempontjából tervezett. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy Intel Core i5 processzort tartalmaz. Ez egy energiatakarékos, de mégis erős processzor, amely alkalmas a mindennapi feladatokhoz, az irodai munkához és az alapvető informatikai tevékenységekhez.

Memória: A laptopban DDR4 RAM található. Ez elegendő memória a többfeladatos munkához és a hatékonyabb teljesítményhez.

Tároló: A laptopban egy gyors SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 12,5 hüvelykes képernyővel rendelkezik, amely ideális a hordozhatósághoz. Bár a kijelző kisebb, de a felbontás lehetővé teszi a tisztább képmegjelenítést.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, ami a legújabb operációs rendszert kínálja a felhasználók számára.

Hordozhatóság: A laptop könnyű és hordozható kialakítású, ideális azoknak, akik gyakran úton vannak vagy olyan helyeken dolgoznak, ahol a hordozhatóság fontos szempont.

Üzleti minőség: A Lenovo ThinkPad sorozat híres a megbízhatóságáról és az üzleti minőségű építéséről. Azokat a funkciókat és technológiákat tartalmazza, amelyek az üzleti felhasználók számára fontosak, például a vállalati biztonsági funkciókat és a tartósságot.

A Lenovo ThinkPad X260 egy kiváló választás lehet azok számára, akik olyan laptopot keresnek, amelyet könnyen magukkal vihetnek útközbeni munkához vagy utazásokhoz. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, és a Windows 10 operációs rendszer a legújabb funkciókat kínálja. A kisebb méretű kijelző ellenére a laptop még mindig ideális a produktivitáshoz és az üzleti felhasználók igényeinek kielégítéséhez.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mobilitás csúcsa Lenovo x260 i5-6300u/8GB RAM/256SSD/HD520/12,5” Laptop" című hirdetést látja. (fent)