Betöltés...

Leértékelve! Aksi 0! Az agilis DELL Latitude E6330 i5-3360M/4/128SSD/13,3" Laptop

Ár: 39.998 Ft

A Dell Latitude E6330 egy kis méretű és hordozható laptop, amely kiváló választás lehet azok számára, akiknek fontos a hordozhatóság és az agilitás. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy Intel Core i5 processzort tartalmaz, ami közepes teljesítményt és energiatakarékosságot kínál. Ideális választás az irodai feladatokhoz és az utazóknak.

Memória: A laptopban elegendő található, ami elegendő memória a hatékony munkához és a többfeladatos feladatokhoz.

Tároló: A laptopban egy  SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 13,3 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ami könnyű hordozhatóságot és elegendő munkaterületet kínál az üzleti feladatokhoz.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely a legfrissebb operációs rendszert és a legfrissebb biztonsági és funkcionalitási frissítéseket kínálja.

A Dell Latitude E6330 egy kis méretű és hordozható laptop, amely ideális azoknak, akiknek fontos a mobil munkavégzés és az utazhatóság. Az i5 processzor, a DDR3 RAM és a SSD lehetővé teszik az irodai feladatokat és a mindennapi feladatokat. A 13,3 hüvelykes kijelző kényelmes használatot biztosít, és az operációs rendszer a legújabb funkciókat és biztonsági frissítéseket kínálja. Ez a laptop ideális választás lehet az üzleti felhasználók és az utazók számára.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Leértékelve! Aksi 0! Az agilis DELL Latitude E6330 i5-3360M/4/128SSD/13,3" Laptop" című hirdetést látja. (fent)