Betöltés...

Az Izmos Inspire Gamer PC i5-8500/16DDR4/240SSD+1TB HDD/GT1030 VGA

Ár: 189.998 Ft

Az Izmos Inspire Gamer PC a tökéletes választás a szenvedélyes játékosok számára, akik egy erőteljes, mégis stílusos gépet keresnek.


Erőteljes Processzor és Memória

Az Intel Core i5-8500 processzor hatékonyan kezeli a legkülönfélébb feladatokat, legyen szó játékról, multimédiás tartalmakról vagy irodai munkáról, míg a 16 GB DDR4 RAM gyors válaszidőt és zökkenőmentes multitaskingot biztosít.


Bőséges Tárhely

A 240 GB SSD gyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést tesz lehetővé, míg az 1 TB HDD bőséges tárolási lehetőséget kínál nagyméretű játékok és egyéb adatok számára.


Lenyűgöző Grafikai Teljesítmény

A Nvidia GT1030 grafikus kártya biztosítja a lenyűgöző vizuális élményt, tökéletes választás a grafikailag igényes játékokhoz.


Stílusos Megjelenés

Az esztétikus kialakítás és a modern dizájn emeli a gép megjelenését és használati élményét.


Testreszabhatóság és Bővíthetőség

A NaniPC.hu-nál lehetősége van az SSD, RAM és VGA bővítésre, így a gépet teljesen az Ön igényeihez igazíthatja.


Megbízhatóság és Támogatás

Minden Inspire Gamer PC ingyenes szállítással és garanciával érkezik, azonnali használatra készen. A NaniPC.hu ügyfélszolgálata szívesen segít a termékválasztásban.


Záró Gondolatok

Az Izmos Inspire Gamer PC az ideális választás azok számára, akik erőteljes teljesítményre és stílusos megjelenésre vágynak. Fedezze fel a lehetőségeket a NaniPC.hu-n!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Az Izmos Inspire Gamer PC i5-8500/16DDR4/240SSD+1TB HDD/GT1030 VGA" című hirdetést látja. (fent)