Betöltés...

A masszív Dell Latitude E6430 ATG i5-3320M/8GB/128SSD/14" Laptop

Ár: 69.998 Ft

Masszív Teljesítmény és Tartósság | NaniPC




Processzor & Teljesítmény: Az Intel i5 processzorral, ami tökéletes egyensúlyt kínál a hatékonyság és a teljesítmény között. DDR RAM-mal együtt biztosítja, hogy zökkenőmentesen futtathass több alkalmazást egyszerre.


Tárolás & Gyorsaság:  SSD-vel felszerelt, ami nem csak bőséges tárhelyet kínál, hanem gyorsabb rendszerindítást és alkalmazásbetöltést is garantál.


Kijelző & Megjelenítés: A 14 colos kijelző éles és tiszta képet nyújt, ideális dokumentumok szerkesztéséhez, videók megtekintéséhez és webböngészéshez.


Kompatibilitás & Operációs rendszer: Windows 10 kompatibilis, lehetőséget biztosítva a legújabb funkciók és biztonsági frissítések kihasználására. Választhatsz Windows 10-et vagy 7-et, így személyre szabottan igazodik igényeidhez.


Testreszabás & Bővítés: RAM és SSD bővítési lehetőségekkel rendelkezik, így a laptop könnyen igazodik növekvő igényeidhez. PC esetén VGA bővítés is lehetséges, tovább növelve a gép sokoldalúságát.


Robusztus Kialakítás: A Latitude E6430 ATG modellekre jellemző tartósság biztosítja, hogy a laptop megbirkózzon a mindennapi használat során előforduló kihívásokkal.


Ajánlott Felhasználás: Ideális üzleti használatra és otthoni munkavégzésre egyaránt. Kiváló választás azok számára, akik egy megbízható és hosszú távon is kiválóan teljesítő eszközt keresnek.


Kiegészítők & Garancia: Ingyenes szállítás, garancia és "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy a laptop készen áll a használatra, ahogy megkapod.



Válaszd a Dell Latitude E6430 ATG-t, ha egy megbízható, testreszabható és minden körülmények között kiválóan teljesítő laptopra van szükséged! | NaniPC


 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A masszív Dell Latitude E6430 ATG i5-3320M/8GB/128SSD/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)