Betöltés...

HP EliteBook 745 G4 Ultrabook A10-8730B/8DDR4/256SSD/R5 Radeon VGA/14" Laptop

Ár: 74.998 Ft

Elegáns és Hatékony: Az HP EliteBook 745 G4 Ultrabook ideális választás azok számára, akik egy könnyű, mégis teljesítményorientált laptopot keresnek. Az AMD A10 processzor és  DDR4 RAM kombinációja biztosítja, hogy az összes alkalmazás zökkenőmentesen fusson. Az SSD tárolónak köszönhetően a rendszer és az alkalmazások villámgyorsan töltődnek, míg a Radeon R5 grafikus kártya gondoskodik a vizuális tartalmak tökéletes megjelenítéséről.

Kijelző és Kialakítás: A 14 colos kijelzőn minden részlet éles és tiszta, legyen szó munkáról vagy multimédiáról. Az ultrabook karcsú kialakítása és alacsony tömege lehetővé teszi, hogy bárhol magával vihesse, legyen szó üzleti útról vagy mindennapi használatról.

Csatlakoztathatóság és Bővíthetőség: USB, DP és más csatlakozók biztosítják, hogy könnyedén csatlakoztathassa perifériáit és külső kijelzőket. RAM és SSD könnyen bővíthető, így a laptop mindig lépést tarthat a növekvő igényekkel.

NaniPC Garancia: Minden HP EliteBook 745 G4 Ultrabook ingyenes szállítással, teljes körű garanciával és használatra kész állapotban érkezik, hogy azonnal elkezdhessen dolgozni vagy játszani. "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" - így garantáljuk az egyszerű és gondtalan kezdést.

Következtetés: Legyen szó munkáról, tanulásról vagy szórakozásról, az HP EliteBook 745 G4 Ultrabook minden igényt kielégít. A kiváló teljesítmény, a könnyű hordozhatóság és a bővíthetőség teszi ezt az ultrabookot az ideális választássá minden felhasználó számára.

| NaniPC |



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP EliteBook 745 G4 Ultrabook A10-8730B/8DDR4/256SSD/R5 Radeon VGA/14" Laptop" című hirdetést látja. (fent)