Betöltés...

Sony SVS13A i5-3230M/4/750GB/DVDrw/13,3"/CAM/Nvidia VGA Laptop

Ár: 44.998 Ft

Intel i5-3230M Processzor és Nvidia VGA. A Sony SVS13A laptop erőteljes Intel i5-3230M processzorral van felszerelve, amely kiváló teljesítményt biztosít mindennapi feladatokhoz és igényesebb alkalmazásokhoz is. Mindez ehetővé teszi a zökkenőmentes multitaskingot és a gyors rendszerreakciót, így hatékonyan dolgozhat vagy szórakozhat.


750GB Tárhely és DVDrw Meghajtó A 750GB tárhely bőséges helyet biztosít az összes fájl, dokumentum, fénykép és videó tárolására. A beépített DVDrw meghajtó segítségével könnyedén írhat és olvashat CD-ket és DVD-ket, így még több lehetőséget kínál a média kezelésére.


13,3" Kijelző és Nvidia VGA Grafikus Kártya A 13,3 hüvelykes kijelző éles és tiszta képet biztosít, amely ideális filmnézéshez, munkához és játékhoz is. Az Nvidia VGA grafikus kártya további vizuális teljesítményt nyújt, lehetővé téve a grafikus tartalmak gördülékeny megjelenítését és a könnyed játékélményt.


Beépített Webkamera A beépített webkamera tökéletes eszköz videóhívásokhoz, online meetingekhez és távoktatáshoz. A kiváló képminőség biztosítja, hogy mindig tisztán és élesen látszódjon a képernyőn.


Felhasználási területek és ajánlások Ez a laptop ideális választás különböző felhasználói típusok számára:



Otthoni felhasználás: A mindennapi feladatokhoz, mint az internetböngészés, e-mailezés és multimédiás tartalmak fogyasztása.
Irodai munka: Az erős processzor és a nagy tárhely lehetővé teszi az irodai alkalmazások gördülékeny futtatását és a dokumentumok hatékony kezelését.
Utazás: Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően egyszerűen hordozható, így bárhol dolgozhat vagy szórakozhat.
Szórakozás: Az Nvidia VGA grafikus kártya és a nagy kijelző élvezetessé teszi a játékokat és a filmnézést.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu webáruház előnyei közé tartozik az ingyenes szállítás, a termékekre nyújtott garancia, valamint a kiváló ügyfélszolgálat. Minden vásárlás során biztosítjuk, hogy elégedett legyen a választott termékekkel, és gyorsan kézhez kapja megrendelését. Válassza a NaniPC.hu-t, és élvezze a megbízható számítástechnikai eszközök előnyeit kedvező áron! NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Sony SVS13A i5-3230M/4/750GB/DVDrw/13,3"/CAM/Nvidia VGA Laptop" című hirdetést látja. (fent)