Betöltés...

Mindenre Kész DELL Latitude E5570 i5-6440HQ/8GB/240SSD/15,6"/FHD Laptop

Ár: 109.998 Ft

Teljesítmény és Sebesség

Erőteljes Processzor, Bővíthető Memória
A DELL Latitude E5570 laptop egy Intel Core i5-6440HQ processzorral büszkélkedik, amely zökkenőmentes multitaskingra és erőteljes teljesítményre képes. A 8GB RAM gyors és hatékony munkavégzést tesz lehetővé, mely tovább bővíthető a felhasználói igényeknek megfelelően. A SSD tárhely gyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést biztosít, ami szintén bővíthető a nagyobb tárolási igények kielégítésére.


Kijelző és Design

Tiszta Kép, Masszív Kialakítás
A 15,6 hüvelykes Full HD matt kijelző tiszta és éles képet biztosít minden környezetben, akár erős fényviszonyok mellett is. Az acél zsanérok hosszú távú tartósságot és stabilitást garantálnak, miközben a laptop masszív felépítése ellenáll a mindennapi használat során fellépő kopásoknak és ütődéseknek.


Csatlakoztathatóság

Minden Szükséges Port a Hatékony Munkához
A DELL E5570 széleskörű csatlakoztathatósági lehetőségeket kínál: 3x USB port, VGA, HDMI, gigabit LAN, valamint 2,4 és 5 GHz-es WiFi a stabil és gyors internetkapcsolat érdekében. Az SD kártyaolvasó, a beépített kamera és a számgombos billentyűzet növeli a felhasználói kényelmet és produktivitást.


Különleges Funkciók

Dokkoló Csatlakozó és Windows Kompatibilitás
A dokkoló csatlakozóval rendelkező laptop lehetővé teszi a könnyű bővítést és a munkaállomások testreszabását további perifériákkal. Windows 10 kompatibilitással kínált, a DELL E5570 biztosítja a megbízható és stabil operációs rendszer előnyeit, amely könnyen kezelhető és teljes körűen támogatott.


NaniPC Elkötelezettsége

Azonnal Használatra Kész, Gondtalan Szállítás
A NaniPC elkötelezett amellett, hogy minden vásárlónak egyszerű és kényelmes élményt nyújtson. A "Csak kapcsold be és használd" állapotban érkező laptopok előre telepített Windows 10-zel, frissítésekkel és minden szükséges alapszoftverrel rendelkeznek, így azonnal belevághat a munkába vagy a tanulásba. Ingyenes szállítással és teljes körű garanciával kínáljuk termékeinket, biztosítva a nyugodt és gondtalan használatot.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mindenre Kész DELL Latitude E5570 i5-6440HQ/8GB/240SSD/15,6"/FHD Laptop" című hirdetést látja. (fent)