Betöltés...

A megnyerő DELL E5470 i7-6600u/16GB DDR4/256SSD/14,1”/FHD/RadeonVGA Laptop

Ár: 119.998 Ft

A Dell E5470 egy megnyerő és erős laptop, amely ideális választás lehet a professzionális felhasználók és az üzleti felhasználók számára. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy erős Intel Core i7 processzort tartalmaz, amely kiváló teljesítményt és gyorsított munkafolyamatokat biztosít az üzleti feladatokhoz és a professzionális munkához.

Memória: A laptopban nagy,  DDR4 RAM található, ami nagy teljesítményt és lehetőséget nyújt a többfeladatos munkához, a komplex számításokhoz és a nagy fájlok kezeléséhez.

Tároló: A laptopban egy gyors  SSD (szilárdtest meghajtó) található, ami gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, valamint elegendő tárolókapacitást kínál a fájlok és alkalmazások számára.

Kijelző: A laptop 14,1 hüvelykes Full HD (FHD) kijelzővel rendelkezik, ami részletgazdag képmegjelenítést és valósághű színeket kínál. A Radeon VGA segít a grafikus feladatok hatékony kezelésében.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely a legfrissebb operációs rendszert és a legfrissebb biztonsági és funkcionalitási frissítéseket kínálja.

A Dell E5470 egy erős és megnyerő laptop, amely kiváló minőségű hardvert és teljesítményt kínál a professzionális felhasználók számára. Az i7 processzor, a DDR4 RAM és a  SSD lehetővé teszik a nagy teljesítményű munkát és a többfeladatos feladatok kezelését. A 14,1 hüvelykes FHD kijelző részletgazdag képmegjelenítést kínál, és a Radeon VGA segít a grafikus feladatok hatékony kezelésében. Az operációs rendszer a legújabb funkciókat és biztonsági frissítéseket kínálja. Ez a laptop ideális választás lehet az üzleti feladatokhoz és a professzionális felhasználók számára.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "A megnyerő DELL E5470 i7-6600u/16GB DDR4/256SSD/14,1”/FHD/RadeonVGA Laptop" című hirdetést látja. (fent)