Betöltés...

✅AKCIÓ❗ Teljesítmény és Tartósság Lenovo T470s i5-6300u/8DDR4/256SSD/FHD/14” Laptop

Ár: 84.998 Ft

Kiváló Teljesítmény és Tartósság

Vásárolj egy igazi munkatársat magad mellé! A Lenovo ThinkPad T470s laptop kifinomult tervezésével és kiemelkedő teljesítményével minden igényedet kielégíti.

Erőteljes Teljesítmény és Rugalmasság  A gépben található Intel Core i5 processzor gyors és hatékony működést biztosít a mindennapi feladatokhoz. A  DDR4 RAM még a komplexebb alkalmazások mellett is sima futást eredményez, míg a SSD merevlemez kényelmes tárolókapacitást kínál fontos fájlokhoz és alkalmazásokhoz.

 Kiváló Kijelző és Hangminőség  A 14” FHD kijelző élénk és tiszta képet nyújt munka és szórakozás közben. A Dolby Audio rendszer pedig felejthetetlen hangminőséget biztosít filmnézéskor vagy zenélés közben.

Teljeskörű Csatlakoztathatóság  Az HDMI, USB 3.0 portok, USB-C, SD kártyaolvasó és dokkoló csatlakozó lehetővé teszi más eszközök egyszerű csatlakoztatását. A gigabit LAN és a WiFi kapcsolat pedig biztosítja a zökkenőmentes internetelérést.

 Masszív Építés és Tartósság  Az acél csuklópántok és masszív felépítés biztosítja a gép hosszú élettartamát. A vízálló, magyar nyelvű billentyűzet pedig ellenáll a mindennapi használatból adódó kihívásoknak.

 Megbízhatóság és Időtállóság  A Lenovo ThinkPad sorozat híres megbízhatóságáról és időtállóságáról. A dijnyertes billentyűzet és a matt, nem tükröződő LCD pedig még hosszabb munkaórák során is kellemes használatot biztosít.

 Precíz és Kényelmes Kezelés  A Multi-TouchPad és TrackPoint 5 egérgombjával precíz és kényelmes irányítást nyújt. A világító, folyadékálló billentyűzet pedig még rosszabb fényviszonyok mellett is hatékony munkát tesz lehetővé.

Ha valódi erőt, tartósságot és kiváló teljesítményt keresel egy laptopban, akkor a Lenovo ThinkPad T470s a tökéletes választás. Látogass el a nanipc.hu weboldalra és szerezd be ezt a minőségi gépet még ma! Az ingyenes szállítás és a garancia csak hab a tortán!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "✅AKCIÓ❗ Teljesítmény és Tartósság Lenovo T470s i5-6300u/8DDR4/256SSD/FHD/14” Laptop" című hirdetést látja. (fent)