Betöltés...

PORT DESIGNS LIBERTY III 17,3" laptop táska

Ár: 9.998 Ft

Elegáns és Védő: A PORT DESIGNS LIBERTY III 17,3" laptop táska ideális választás azok számára, akik elegáns és funkcionális táskát keresnek elektronikus eszközeik számára. Az erős, mégis könnyű anyagból készült táska kiváló védelmet nyújt a karcolások, ütések és egyéb sérülések ellen.


Tágas és Szervezett: Tervezésénél kiemelt figyelmet fordítottunk a tágas belső térre és a jól szervezett rekeszekre. A fő rekesz elegendő helyet biztosít egy 17,3 colos laptopnak, míg a további zsebekben könnyedén tárolhatók a kiegészítők, mint például egér, töltő, telefon és dokumentumok.


Kényelem és Használhatóság: A párnázott vállpánt és a kényelmes fogantyú lehetővé teszi a táska egyszerű és kényelmes szállítását. A táska kialakítása biztosítja, hogy laptopod mindig biztonságban és kényelmesen utazhasson veled.


Kompatibilitás és Sokoldalúság: A táska tervezése során figyelembe vettük a különböző felhasználói igényeket. Kompatibilis a legtöbb 17,3 colos laptoppal, és tökéletes választás üzleti utazásokhoz, iskolába járáshoz vagy mindennapi használathoz.


Kiemelt Jellemzők:



Elegáns és strapabíró kialakítás
Tágas belső tér és szervezett rekeszek
Párnázott vállpánt és kényelmes fogantyú
Kompatibilis a legtöbb 17,3 colos laptoppal
 "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" élmény




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "PORT DESIGNS LIBERTY III 17,3" laptop táska" című hirdetést látja. (fent)