Betöltés...

Mars GAMING MKHA0 Hades Magyar Billentyűzet

Ár: 6.499 Ft


Ergonomikus Tervezés: Kényelmes gépelési élményt nyújt hosszú távon is, csökkentve a fáradtságot a hosszabb játékszakaszok során.
Magyar Kiosztás: A billentyűzet a magyar nyelvű felhasználók számára lett optimalizálva, így minden speciális karakter könnyedén elérhető.
Gyors Válaszadás: A fejlett technológiának köszönhetően a billentyűk azonnali visszajelzést adnak, így a játék során minden parancs pontos és gyors.
Széleskörű Kompatibilitás: USB-csatlakozóval rendelkezik, így bármilyen játékplatformmal könnyedén összeköthető.


Ideális választás: A Mars GAMING MKHA0 Hades billentyűzet tökéletes választás minden gamer számára, legyen szó hardcore vagy alkalmi játékosokról. A termék fejlesztése során különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a billentyűzet minden igényt kielégítsen, így biztosítva a felhasználók számára az optimális játékélményt.


Extrák:



Ingyenes Szállítás: A NaniPC.hu-n vásárolt minden termékhez ingyenes szállítást biztosítunk.
Garancia: Biztosítsd magadnak a nyugalmat egy megbízható garanciával, amely védi a vásárlásodat.
Plug and Play: A Mars GAMING MKHA0 Hades billentyűzetet úgy terveztük, hogy azonnal használható legyen, minimális beállítással.


Végezetül: Ha egy megbízható, kényelmes és stílusos játék billentyűzetet keresel, amely minden igényt kielégít, a Mars GAMING MKHA0 Hades Magyar Billentyűzet az, amit keresel. "Csak kapcsold be és használd... NaniPC." | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mars GAMING MKHA0 Hades Magyar Billentyűzet " című hirdetést látja. (fent)