Betöltés...

DVI-I to VGA/D-Sub PC Átalakító adapter Fehér

Ár: 998 Ft

A DVI to VGA átalakító adapter egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi egy DVI csatlakozóval rendelkező eszköz (például laptop vagy számítógép) csatlakoztatását egy VGA bemenettel rendelkező kijelzőhöz vagy monitorhoz.

Az adapter két csatlakozóból áll: az egyik oldalon a DVI csatlakozó, a másik oldalon pedig a VGA csatlakozó található.

Az adapter rendkívül kis méretű és könnyen hordozható, így ideális választás azoknak az embereknek, akik gyakran utaznak vagy munkájuk során sokat mozognak. Az adapter használata rendkívül egyszerű.

Egyszerűen csatlakoztassa az adapter DVI csatlakozóját a forrás eszközéhez, majd a VGA kábelt csatlakoztassa a másik oldalon található VGA csatlakozóhoz. A kijelzőn vagy monitoron a forrás eszközének képe megjelenik.

Fontos megjegyezni, hogy az adapter csak az átviteli irányban DVI -> VGA működik, és nem fordítva.

Az adapter kiválasztása előtt győződjön meg róla, hogy a forrás eszközének támogatnia kell a DVI csatlakozót és a cél kijelzőnek pedig az VGA bemenettel kell rendelkeznie.

Összességében a DVI to VGA átalakító adapter egy kis, de hasznos eszköz, amely lehetővé teszi a DVI csatlakozós eszközök egyszerű csatlakoztatását VGA bemenettel rendelkező kijelzőkhöz vagy monitorokhoz.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "DVI-I to VGA/D-Sub PC Átalakító adapter Fehér" című hirdetést látja. (fent)