Betöltés...

Elegáns és tartós HP Folio 1040 G3/i7-6600U/8GB DDR4/256SSD/14"/2K Érintőképernyős Laptop

Ár: 119.998 Ft

Teljesítmény és Sebesség: Az HP EliteBook Folio 1040 G3 az Intel i7 processzorának köszönhetően rendkívüli sebességet és hatékonyságot biztosít. A  DDR4 RAM segítségével zökkenőmentesen futtathat több alkalmazást egyszerre, míg a  SSD gyors rendszerindítást és adathozzáférést tesz lehetővé. Ez a konfiguráció ideális választás bonyolult számítási feladatokra és intenzív munkafolyamatokra.

Kijelző és Dizájn: A 14 colos Full HD érintőképernyő éles és tiszta képet nyújt, ami különösen hasznos prezentációk során vagy multimédia tartalmak fogyasztása közben. Az érintőképernyős interfész intuitív navigációt és egyszerűsített felhasználói élményt biztosít. Az elegáns és tartós kialakításnak köszönhetően az EliteBook Folio 1040 G3 tökéletes társ üzleti utazásokhoz és napi használathoz egyaránt.

Biztonság és Kompatibilitás: A laptop fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, beleértve a biometrikus azonosítást és a titkosítási lehetőségeket, amelyek megvédik adatait a nem kívánt hozzáféréstől. 

Testreszabhatóság és Bővíthetőség: A konfiguráció további RAM és SSD bővítési lehetőséget kínál, így a laptop könnyen igazodik a felhasználó változó igényeihez. A készülék rugalmassága biztosítja, hogy hosszú távon is megfeleljen a felhasználók elvárásainak.

Következtetés: Az HP EliteBook Folio 1040 G3 ideális választás azok számára, akik egy elegáns, tartós és magas teljesítményű laptopot keresnek üzleti és személyes használatra egyaránt. A fejlett érintőképernyő, a kiváló teljesítményű hardver és a biztonsági funkciók kombinációja biztosítja, hogy ez a készülék minden szituációban megállja a helyét. A "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" készenléti állapot, az ingyenes szállítás és a garancia csak tovább emeli a felhasználói élményt. | NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Elegáns és tartós HP Folio 1040 G3/i7-6600U/8GB DDR4/256SSD/14"/2K Érintőképernyős Laptop" című hirdetést látja. (fent)