Betöltés...

Elegancia és a hatékonyság HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB DDR4/256SSD/14"/FHD Touch Érintőképernyős Laptop

Ár: 99.998 Ft

Az HP EliteBook 840 G3 egy elegáns és hatékony laptop, amely kiváló teljesítményt és funkcionalitást kínál az üzleti felhasználók számára. Itt vannak a laptop főbb jellemzői:




Erős teljesítmény: Az Intel Core i5 processzor megbízható teljesítményt kínál a mindennapi irodai munkához, webes böngészéshez és egyéb feladatokhoz. A  DDR4 RAM pedig segít a zökkenőmentes többfeladatos munkavégzésben.


Gyors tárolás: Az SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít. Az SSD meghajtók hozzájárulnak a laptop általános gyorsaságához és hatékonyságához.


Kiváló minőségű érintőképernyő: A 14 hüvelykes Full HD (FHD) érintőképernyő éles képmegjelenítést kínál, és lehetővé teszi az intuitív és könnyű navigációt. 


Kompakt és könnyű kialakítás: A laptop kompakt mérete és könnyű súlya lehetővé teszi az egyszerű hordozhatóságot. Ideális választás azoknak, akik gyakran úton vannak és üzleti találkozókhoz vagy tárgyalásokhoz viszik magukkal.


Operációs rendszer: A laptop előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely a legújabb funkcionalitást és biztonsági frissítéseket kínálja.



Az HP EliteBook 840 G3 egy stílusos és hatékony laptop, amely tökéletes választás lehet az üzleti felhasználók és azok számára, akik számára fontos a funkcionalitás és az elegancia egyaránt. Az erős processzor, a gyors SSD és a kiváló minőségű érintőképernyő segítenek hatékonyan és kényelmesen dolgozni. A laptop könnyű kialakítása pedig lehetővé teszi az egyszerű hordozhatóságot. A Windows 10 operációs rendszer pedig a legújabb szoftveres funkcionalitást biztosítja.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Elegancia és a hatékonyság HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB DDR4/256SSD/14"/FHD Touch Érintőképernyős Laptop" című hirdetést látja. (fent)