Betöltés...

Lenovo autós 90W Ultraslim AC / DC kombinált adapter töltő

Ár: 14.998 Ft

Egyetemes Kompatibilitás: Tervezve a Lenovo laptopok széles skálájához, ez az adapter biztosítja, hogy függetlenül attól, hogy melyik modellt használja, Ön mindig tudja tölteni eszközét.

Ultraslim Design: Az ultraslim kialakítás nem csak esztétikus, hanem rendkívül hordozható is, így könnyen elfér a táskájában anélkül, hogy sok helyet foglalna.

AC/DC Bemenet: A töltő AC és DC bemenettel is rendelkezik, így lehetőséget biztosít az otthoni, irodai használat mellett a kocsiban történő töltésre is, amivel igazán sokoldalúvá válik.

90W Teljesítmény: A 90W-os teljesítmény gyors és hatékony töltést biztosít, hogy a laptopja mindig a maximális teljesítményen működhessen.

Plug & Play: Az adapter plug and play, azaz azonnal használható, nincs szükség külön telepítésre vagy beállításokra.

Ingyenes Szállítás: A NaniPC.hu-val minden megrendelés ingyenes szállítással érkezik, így Ön gyorsan és költségmentesen juthat hozzá az új adapteréhez.

Garancia: Nyugodtan vásárolhat, tudva, hogy termékünkre teljes körű garanciát biztosítunk.

A Lenovo 90W Ultraslim AC/DC Kombinált Adapter Töltő nem csak praktikus és stílusos választás, de biztosítja, hogy eszköze mindig töltve legyen, akár úton, akár otthon. Válassza ezt a sokoldalú, megbízható és könnyen hordozható megoldást, és élvezze az egyszerűségét és kényelmét, amit nyújt.

| NaniPC



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo autós 90W Ultraslim AC / DC kombinált adapter töltő" című hirdetést látja. (fent)