Betöltés...

Huawei WS318n 300Mbps Wi-Fi Router

Ár: 8.998 Ft

Huawei WS318n 300Mbps Wi-Fi Router (két antennával) jellemzői:


Jobb Wi-Fi lefedettség Dual 5 dBi magas teljesítményű antennák anti-interferencia kialakítással, a jobb Wi-Fi lefedettség érdekében.


Könnyű kezelhetőség Állítsd be a Routert az egyszerű, három egyszerű lépésben okostelefonodról.


Emellett egyszerű frissítési gépesítést is biztosítunk a meghaladott routerről az új routerre.


Biztonságos hálózat Három szintes, egyedi módon védi otthoni hálózatát a betolakodóktól.


Stabil hálózat Az extrém tesztelési eljárásunkkal biztosítjuk a router hatékony működését szélsőséges környezetben több eszköz vagy több szolgáltatás segítségével. Az internet hozzáférési mód automatikus azonosítása


A Huawei WS318n router automatikusan tudja azonosítani az internet hozzáférési módját (PPPoE/DHCP).


Nincs szükség manuális műveletre.  


Megjegyzés: PPPoE, DHCP, statikus IP, és híd a leggyakrabban használt internet hozzáférési módok és ezeket a HUAWEI Router WS318n támogatja. Az eszköz sávszélességének korlátozása (MAC QoS) A router-en beállítható az eszköz sávszélessége a MAC cím alapján.


A router hálózatához csatlakoztatott egyes eszközök sávszélessége külön beállítható a családtag speciális internet hozzáférési igényei alapján.


Kapcsolódás a régi router-edhez (vezetékes híd vagy vezeték nélküli ismétlő módban) hálózat létrehozásához A HUAWEI WS318n a régi router-ed Wi-Fi-jére is tud csatlakozni vezeték nélküli ismétlőként.


Amikor a router egy vezeték nélküli ismétlőként funkcionál, ugyanaz a Wi-Fi neve és jelszava, mint a régi router-nek. Csak egy Wi-Fi hálózat lesz otthonodban.   


Ha két HUAWEI router-ed van, amelyek támogatják a HUAWEI HiLink-et, akkor a HUAWEI HiLink használatával a két router csatlakoztatása kényelmesebb lesz. Az adatvédelem biztonsítása több biztonsági mechanizmussal A HUAWEI Router WS318n irányítja a Wi-Fi hozzáférést és lecsatlakoztatja a nem kívánt eszközöket, hogy megakadályozza az illetéktelen hozzáférést.


Támogatja a guest Wi-Fi-t, beállíthat egy dedikált Wi-Fi hálózatot a vendégek számára. A vendégek hozzáférhetnek a vendég Wi-Fi-hez, de nem tudják kezelni a router-t vagy hozzáférni az otthoni hálózat más eszközeihez.


Ennek a célja az otthoni hálózati és adatvédelmi biztonság. A hálózati biztonság fejlesztése érdekében elrejtheted a Wi-Fi nevedet. Ha a Wi-Fi neved rejtett, a vezetéknélküli eszközök (pl. PC-k és mobiltelefonok) nem kereshetik a Wi-Fi neved.


Ahhoz, hogy egy vezeték nélküli eszközt csatlakoztass a rejtett Wi-Fi hálózatra, be kell írnod a helyes Wi-Fi nevet.  A számítógéped IP és MAC címének társítása hatékonyan védhet az ARP hamisítás támadásai ellen.


A társítás után a támadók nem fogják tudni használni az ARP hamisítási technikákat az IP címének ellopására. A beépített tűzfal megvédhet a DoS/ARP támadásoktól és az otthoni hálózat közötti adatkommunikáció beolvasával.


Támogatja a DMZ funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a DMZ internet host legyen, míg más eszközöket a tűzfal védi. Például egy szerver beállításakor beállíthatja a külső hálózathoz csatlakoztatott számítógépet DMZ-host-á, hogy lehetővé tegye internetes szolgáltatások nyújtását, miközben biztosítja az otthoni hálózat többi eszközének biztonságát. A HUAWEI Router WS318N támogatja a PAP-t és CHAP-t a biztonságos jelszó átvitel érdekében


Energiatakarékos tulajdonságok


A router három különböző energiatervet támogat: átjátszási mód (legnagyobb teljesítmény), standard üzemmód és alvó üzemmód (legalacsonyobb teljesítmény) a különböző igények kielégítéséhez a nap különböző időpontjában és különböző környezetekben.


A Wi-Fi időzítő lehetővé teszi számodra, hogy egy bizonyos időre (például éjfél után vagy munkaidőben) kikapcsold a Wi-Fi-det, az energiafogyasztás csökkentése érdekében.


Szülői felügyelet A szülői felügyelet funkció lehetővé teszi számodra, hogy internet hozzáférési limitet állíts be és korlátozd a hozzáférést bizonyos weboldalakhoz, hogy a családtagjaidat biztonságban tartsd.


Router menedzsment A router web-alapú kezelő oldalára a számítógépről, mobiltelefonodról vagy a táblagépéről férhet hozzá. Másik lehetőségként letöltheti és telepítheti a HUAWEI SmartHome alkalmazást mobiltelefonjára vagy táblagépére a gyorsabb konfigurálás érdekében. Műszaki adatok Chipset-ek


CPU: RTL8197FNT
600 MHz processzor

RAM és Flash Memória


RAM: 64 MB DDR2
Flash memory: 16 MB NOR FLASH

Wi-Fi


802.11b/g/n (akár 300 Mbit/s egy 2.4 GHz Wi-Fi hálózaton keresztül)
A 2.4 GHz-es Wi-Fi hálózat lehetővé teszi akár 32 eszköz csatlakozását.
Advanced Encryption Standard (AES) és Temporal Key Integrity Protocol (TKIP) támogatottak.
WPA1.0 és WPA2.0 PSK támogatott.
A 2.4 GHz-es hálózat 13 csatornát támogat: 1 - 13

Csatlakozók


WAN Ethernet Csatlakozó (10/100 Mbit/s): 1 db
LAN Ethernet Csatlakozó (10/100 Mbit/s): 2 db

Tápegység


Tápegység: 12V DC, 1 A
Energia felhasználás: < 6W
Bemeneti feszültség: 100 - 240V AC
Bemeneti feszültség frekvencia: 50 – 60 Hz

Fizikai Specifikációk


Méret: 169 x 115 x 27.6 mm (Magasság x Szélesség x Mélység)
Csomagolás méret: 270 x 156 x 55 mm (Hosszúság x Szélesség x Magasság)
Súly csomagolás nélkül: Kb. 243 g 
Súly csomagolással: kb. 370 g
Működési hőmérséklet: 0°C - 40°C (32°F to 104°F)
Tárolási hőmérséklet: -40°C - +70°C (-40°F to +158°F)
Müködési páratartalom: 5% - 95% RH (nem lecsapódó)
Tárolási páratartalom: 5% - 95% (nem lecsapódó)

 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Huawei WS318n 300Mbps Wi-Fi Router" című hirdetést látja. (fent)