Betöltés...

HP ProBook 430 G3 i5-6200u/8GB DDR4/256SSD/13,3" Laptop

Ár: 84.998 Ft

Az HP ProBook 430 G3 egy kompakt és hordozható laptop, amely ideális választás lehet azok számára, akik könnyű, mégis megbízható teljesítményt keresnek az üzleti feladatokhoz és az irodai munkához. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy Intel Core i5 processzort tartalmaz. Ez egy energiatakarékos, mégis megbízható processzor, amely alkalmas az irodai feladatokhoz, a böngészéshez és a mindennapi feladatokhoz.

Memória: A laptopban  DDR4 RAM található, ami gyors és hatékony memória a többfeladatos munkához és a jobb teljesítményhez.

Tároló: A laptopban egy gyors SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 13,3 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ami ideális a hordozhatósághoz és a kompakt kialakításhoz. A kijelző lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és a kényelmes használatot.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely a legújabb operációs rendszert és a legfrissebb biztonsági és funkcionalitási frissítéseket kínálja a felhasználók számára.

Az HP ProBook 430 G3 egy könnyű és hordozható laptop, amely megfelelhet az üzleti felhasználók igényeinek. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, a DDR4 RAM lehetővé teszi a többfeladatos munkát, a 13,3 hüvelykes kijelző pedig kiváló hordozhatóságot és kényelmes használatot biztosít. Az operációs rendszer a legújabb funkciókat és biztonsági frissítéseket kínálja. Egy olyan laptop, amely kiválóan alkalmas az üzleti feladatokhoz és az utazásokhoz.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP ProBook 430 G3 i5-6200u/8GB DDR4/256SSD/13,3" Laptop" című hirdetést látja. (fent)