Betöltés...

Mindenhol veled HP EliteBook 820 G3 i5-6300u/8GB/512SSD/12,5”/FHD Laptop

Ár: 89.998 Ft

Az HP EliteBook 820 G3 egy hordozható és megbízható laptop, amely ideális választás lehet azoknak, akiknek fontos a mobilitás és a hatékonyság. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy Intel Core i5 processzort tartalmaz. Ez egy energiatakarékos és erős processzor, amely megbízható teljesítményt nyújt az irodai munkához, a böngészéshez és az alapvető informatikai feladatokhoz.

Memória: A laptopban DDR4 RAM található. Ez elegendő memória a többfeladatos munkához és a hatékonyabb teljesítményhez.

Tároló: A laptopban egy gyors  SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 12,5 hüvelykes Full HD (FHD) kijelzővel rendelkezik, ami kiváló minőségű képmegjelenítést biztosít a munka és a multimédiás tartalmak számára.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, ami a legújabb operációs rendszert kínálja a felhasználók számára.

Hordozhatóság: Az HP EliteBook 820 G3 könnyű és hordozható kialakítású, ideális azoknak, akik gyakran úton vannak vagy olyan helyeken dolgoznak, ahol a hordozhatóság fontos szempont.

Üzleti minőség: Az HP EliteBook sorozat híres a megbízhatóságáról és az üzleti minőségű építéséről. Azokat a funkciókat és technológiákat tartalmazza, amelyek az üzleti felhasználók számára fontosak, például a vállalati biztonsági funkciókat és a tartósságot.

Az HP EliteBook 820 G3 egy kiváló választás lehet azoknak, akiknek fontos a mobilitás és a hatékonyság. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, és a Windows 10 operációs rendszer a legújabb funkciókat kínálja. A 12,5 hüvelykes Full HD kijelző kiváló minőségű képet biztosít a munkához és a multimédiás tartalmak megtekintéséhez. Az üzleti minőségű építés pedig megbízhatóságot és hosszú élettartamot garantál.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mindenhol veled HP EliteBook 820 G3 i5-6300u/8GB/512SSD/12,5”/FHD Laptop" című hirdetést látja. (fent)