Betöltés...

Ideális Társ Dell Latitude E7270 i5-6300u/8GB/256SSD/12,5" Laptop

Ár: 84.998 Ft

A Dell Latitude E7270 a teljesítmény és a hordozhatóság zseniális kombinációját kínálja, amelyet a NaniPC.hu gondosan válogatott kínálatában találhat meg. Ez a készülék tökéletes választás azok számára, akik egy kompakt, mégis erőteljes laptopot keresnek a nap minden órájára.

Teljesítmény, amely Minden Feladatot Képes Kezelni Az Intel Core i5-6300U processzor, 8GB DDR4 RAM, és 256GB SSD tárhely együttese biztosítja, hogy a Latitude E7270 gyorsan és hatékonyan végezze el a különböző feladatokat. Akár adatbázis-kezelésről, akár multimédiás tartalom szerkesztéséről van szó, ez a gép nem hagyja cserben.

Kompakt Kialakítás, Könnyű Hordozhatóság A 12,5 hüvelykes kijelző nem csak helytakarékos, hanem éles és világos képet is biztosít, ami ideális a hosszú munkanapok és prezentációk során. A Latitude E7270 kompakt mérete és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy könnyedén magával vihesse bárhová, legyen szó üzleti útról vagy csak a városban való közlekedésről.

Rugalmasság és Bővíthetőség A Dell Latitude E7270 nem csak azért emelkedik ki, mert azonnal használatra kész állapotban érkezik, hanem a bővíthető memória és tárolókapacitás révén a jövőbeli igényeknek is megfelel. Ez biztosítja, hogy a laptop hosszú távon is a legjobb teljesítményt nyújthassa.

Azonnal Használatra Kész A NaniPC.hu-nál minden Latitude E7270 laptop előre telepített operációs rendszerrel érkezik, így Ön azonnal elkezdheti használni új eszközét. "Csak kapcsolja be és használja" – élvezze a zökkenőmentes indítást és a gyors működést anélkül, hogy bármit is telepítenie kellene.

Záró Gondolatok Válassza a Dell Latitude E7270-t, ha egy megbízható, kompakt és erőteljes laptopot keres, amely képes lépést tartani a dinamikus életmóddal. Fedezze fel a NaniPC.hu-n, és emelje új szintre a produktivitását ezzel a kivételes eszközzel.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ideális Társ Dell Latitude E7270 i5-6300u/8GB/256SSD/12,5" Laptop" című hirdetést látja. (fent)