Betöltés...

NewStar NSMONITOR20 10"-32" Laptop állvány - Fekete

Ár: 15.450 Ft

Neomounts by NewStar Monitor és Laptop MagasságszabályzóOptimalizálja munkaállomását a Neomounts by NewStar monitor és laptop tartójával. Az NSMONITOR20 modell kiváló minőségű akril anyagból készült, és alkalmas 10"-32" (25,4-81,3 cm) méretű kijelzők számára.Fő jellemzőkMagasságszabályozás: A tartó magassága 4,6 cm-től 16,8 cm-ig állítható, így könnyedén beállíthatja a tökéletes látószöget és testhelyzetet, ami segít megelőzni a nyak- és hátfájást.
Szín: Fekete
Beépített kábelmenedzsment: Az integrált kábelmenedzsment rendszer segít rendezetten tartani az asztalát, elkerülve a zavaró kábelrengeteget.
Terhelhetőség: A tartó maximális teherbírása 10 kg, így stabilan tarthatja a legtöbb monitor és laptop típust.
Elhelyezés: Az asztalra helyezhető kialakítással ideális megoldás minden típusú munkaállomáshoz.Műszaki adatokSzélesség: 50 cm
Mélység: 33 cm
Állítható magasság: 4,6-16,8 cm
Garancia: 5 évMiért válassza Neomounts by NewStar-t?A Neomounts by NewStar márka elismert vezető az ergonomikus kiegészítők piacán. Az NSMONITOR20 monitor tartó jelentős előrelépést jelent az ergonómia terén. A termékek gondosan tervezettek és kifejlesztettek annak érdekében, hogy fejlesszék a munkahelyi komfortot és hatékonyságot.Tudta?A helyes monitor elhelyezés javítja a munkavégzés hatékonyságát és csökkenti a szemfáradtságot. Az ergonómiai kiegészítők, mint az NSMONITOR20, jelentősen hozzájárulnak az egészséges munkakörnyezet kialakításához, ami hosszú távon pozitív hatással van a produktivitásra és a közérzetre.A Neomounts by NewStar NSMONITOR20 monitor és laptop tartó ideális választás mindazok számára, akik szeretnék javítani munkaállomásuk ergonómiáját és rendezettségét.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "NewStar NSMONITOR20 10"-32" Laptop állvány - Fekete" című hirdetést látja. (fent)