Betöltés...

Lancom 1926VAG-4G (EU) Gigabit Gateway

Ár: 1.024.820 Ft

A LANCOM 1926 sorozat az első routerek a piacon két integrált VDSL Supervectoring modemmel, összesen 2x300 Mbps sebességgel. Alternatív megoldásként a két modem egyike használható a G.fast kapcsolaton keresztül akár 1000 Mbps sebességgel. Ezenkívül az SFP port lehetővé teszi, hogy közvetlenül nagy sebességű száloptikai kapcsolatokon működjenek. Bármilyen külső DSL- vagy kábelmodemmel is működhetnek WAN Etherneten keresztül. A LANCOM 1926VAG-4G-be integrált LTE Advanced modem gyors mobil hozzáférést biztosít akár 300 Mbps sebességgel, és két SIM-kártya nyílással rendelkezik. Ez ideálissá teszi az intelligens biztonsági mentési forgatókönyvekhez.

A LANCOM 1926VAG-4G lehetővé teszi több internet-hozzáférési kapcsolat párhuzamos működtetését, a terheléselosztással pedig a rendelkezésre álló sávszélesség maximális kihasználását. A 2x VDSL Supervectoring, a száloptikás és a két SIM-kártyás mobilkommunikáció kombinált működésével felülmúlhatatlan elérhetőséget és sávszélességet biztosít. A LANCOM 1926VAG-4G így a jövőbeli legjobb megoldást kínálja a teljesítményéhes SD-WAN forgatókönyvekhez a kritikus környezetekben.

A LANCOM SD-WAN segítségével központilag, költséghatékonyan, gyorsan és stresszmentesen kezelheti és felügyelheti teljes vállalati hálózatát! A LANCOM Management Clouddal kombinálva az SD-WAN átjáró minden lehetőséget biztosít a biztonságos VPN-kapcsolatok (Auto-VPN) automatikus beállításához a helyek között, beleértve a hálózati virtualizációt is. Az olyan kiemelt funkciók, mint a High Scalability VPN (HSVPN) és az Advanced Mesh VPN, jelentős pluszt kínálnak a méretezhetőség és a hatékonyság terén számos fiók és alkalmazás számára. Továbbá, ha több WAN-kapcsolat van definiálva, akkor azok automatikusan aktív/aktív módban működnek (terheléselosztás), ezáltal növelve a rendelkezésre álló teljes sávszélességet. A Dynamic Path Selection és a Dynamic Traffic Steering funkcióval az alkalmazások dinamikusan, a mindenkori legjobb kapcsolaton keresztül irányíthatók.

A LANCOM 1926VAG-4G támogatja a High Scalability VPN-t (HSVPN). A digitalizáció folyamatos növekedése, az alkalmazások szélesebb köre és a nagyobb adatmennyiség nagy teljesítményű, korszerű hálózatokat igényel. A nagy skálázhatóságú VPN jelentősen javítja az architektúra bővíthetőségét és hatékonyságát. Míg korábban minden egyes alkalmazás külön VPN-alagutat igényelt, a HSVPN tetszőleges számú hálózatot egyetlen VPN-alagútba köt össze, és együttesen továbbítja őket a távoli helyre – minden hálózat biztonságos és szigorúan elkülönül a többitől. Előny az Ön vállalkozása számára: Sokkal kevesebb VPN-alagútra van szükség, és a helyreállítási idők sokkal gyorsabbak egy feladatátvételi eseménynél.

A virtuális magánhálózatokkal (VPN) Ön az Internet nyilvános médiumát használja kommunikációs útvonalként, és biztosítja a kapcsolatot úgy, hogy a kommunikáció továbbra is teljesen elérhetetlen marad a külső felek számára. Ez az SD-WAN átjáró 25 integrált IPSec VPN csatornát kínál a biztonságos titkosításhoz, így a belső vállalati adatok védelme mindig garantált mobil alkalmazottak, otthoni irodák vagy fiókirodák csatlakoztatásakor. A LANCOM VPN Option segítségével akár 100 VPN-csatornára is frissítheti az eszközt, így az infrastruktúra további hardver nélkül is könnyedén, az Ön igényei szerint növekszik.

A LANCOM 1926VAG-4G akár 64 biztonságosan elkülönített IP-környezetet biztosít, amelyek mindegyike saját külön útválasztással rendelkezik. Ez egy elegáns módja az IP-alkalmazások egy központi útválasztóval történő működtetésének, és a különböző kommunikációs csatornák egymástól biztonságosan elkülönítve tartásának.

A LANCOM Voice Call Manager már integrálva van a LANCOM 1926VAG-4G-be, és a telefonfunkciók széles skáláját kínálja. Felügyeli a telefonálás minden aspektusát, és vezérli az összes útválasztó alapú alközponti funkciót a SIP, ISDN és analóg komponensekhez. Ezenkívül lehetővé teszi a DECT telefonok egyszerű integrálását a LANCOM DECT 510 IP bázisállomással történő automatikus kiépítéssel.

A LANCOM Voice Call Manager munkamenet-határvezérlőként működik: Ez biztosítja, hogy a külső (nem biztonságos) és a belső (biztonságos) hálózatok elkülönítve legyenek. Ezenkívül a hangcsomagok elsőbbséget élveznek (Quality of Service) a sávszélesség-foglalásnak köszönhetően, amely magasabb hívásminőséget biztosít. Ezenkívül a VCM, mint SIP proxy lehetővé teszi a jelzés- és hangadatok professzionális kezelését a telefonbeszélgetések beállításánál, megvalósításánál és lebontásánál, beleértve az átkódolással történő protokollkonverziót is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lancom 1926VAG-4G (EU) Gigabit Gateway" című hirdetést látja. (fent)