Betöltés...

j5create JVA06-N Dual HDMI Digitalizáló

Ár: 87.560 Ft

A JVA06 Dual HDMI™ Video Capture lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyidejűleg két HDMI-forrásról tömörítetlen 1080p-s videót rögzítsenek, és valós időben állítsák be a tartalmat.
Akár élő közvetítésről, akár felvételről van szó, hat képernyőmód konfiguráció áll rendelkezésre, köztük a PIP - (Kép a képben) és PBP (képről képre) jelenik meg.
Gyorsan módosíthatja a kijelző beállításait és az átmeneteket a készülék beépített gombjaival.
A JVA06 rendelkezik egy Chroma Key alkalmazással is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára új háttérkép beszúrását.

A HDMI-n vagy analóg 3,5 mm-es porton keresztüli rugalmas audiocsatlakozással közvetlenül rögzíthet hangot HDMI-forrásairól és mikrofonjáról.
Beépített hangkeverő funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy négy különböző hangbeállítás és három hangbemenet közül választhatnak. (Mic In, HDMI A és HDMI B).

A JVA06 tökéletes azoknak a tartalomkészítőknek/-előállítóknak, akik vagyonok ráfordítása nélkül szeretnék fejleszteni tartalmukat, valamint az élő közvetítőknek, akik a tartalom minőségének veszélyeztetése nélkül szeretnék leegyszerűsíteni beállításukat.
Egy USB-C gazdaporttal rendelkezik Power Delivery 3.0-val és két hidegpapucs adapterrel, amellyel DSLR-hez csatlakozhat a könnyű használat és a hordozhatóság tökéletes kombinációja érdekében, lehetővé téve az élő közvetítést megszakítások nélkül, és a csatlakoztatott USB-C eszköz töltését ugyanabban az időben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "j5create JVA06-N Dual HDMI Digitalizáló" című hirdetést látja. (fent)