Betöltés...

Ergonomikus laptophűtő, laptoptartó / LED-háttérvilágítással, max. 15,6″ laptopokhoz

Ár: 10.390 Ft

Ergonomikus laptophűtő, laptoptartó / LED-háttérvilágítással, max. 15,6″ laptopokhozA laptopok kínálta kényelem bizony kompromisszumokkal jár – az egyik ilyen hátrány a gyors felmelegedés, ami nem csak a nyári hónapokra jellemző, és nem is csak a felsőkategóriás gépeknél fordul elő.
A melegedés hosszú távon bizonyítottan csökkenti a laptop, illetve az akkumulátor élettartamát – ha Te sem szeretnéd a közeljövőben cserélni a géped, válaszd ezt a laptophűtőt! 140 mm-es átmérőjű ventilátora optimális hűtést biztosít, nagyméretű felszínén pedig az akár 15,6 hüvelykes laptopod is kényelmesen elfér.
Az ergonomikus kialakítás segítségével a laptop képernyője sokkal magasabbra helyezhető az asztal síkjánál – ez nem csak nagyobb kényelmet jelent, de a gerincre nehezedő megterhelést is csökkenti, különösen akkor, ha napi szinten több órán keresztül kell a laptopoddal dolgoznod. A tartó dőlésszöge öt fokozatban állítható, a laptop lecsúszását megakadályozó lábak pedig a laptopméret függvényében szintén mozgathatók, személyre szabhatók.Működése egyszerű, csak csatlakoztasd laptopodhoz vagy 220 V-os adapterhez a mellékelt USB‑USB kábel segítségével, majd kapcsold be! A laptophűtő dupla USB-porttal rendelkezik, így a nem használt porton keresztül akár a mobilod is töltheted.Tulajdonságok
**maximum ajánlott laptopméret: 15,6″
**1 db központi ventilátor
**ventilátor átmérője: 125 mm
**5 fokozatban állítható (6,5-50° között)
**párnázott, mozgatható tartólábakkal
**csúszásgátlós kialakítás
**alacsony zajszint
**ledes háttérvilágítással
**dupla USB-porttal
**csúszásgátlós kialakítás
**anyaga: fém tartóháló + műanyag ház
**mérete: 370 × 265 × 33-58 mm
**működéséhez USB-USB kábel szükséges (tartozék; kábel hossza: 60 cm)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ergonomikus laptophűtő, laptoptartó / LED-háttérvilágítással, max. 15,6″ laptopokhoz" című hirdetést látja. (fent)