Betöltés...

Baseus ARCX010002 Apple iPad Pro 11 Flip tok - Fehér

Ár: 15.064 Ft

Baseus Safattach mágneses tok iPad Pro 11" (fehér)A tok rendkívül stabil Y-típusú kialakítással rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy készüléke biztonságban van.
Ráadásul két mágneses rögzítési módszerrel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhesd a táblagépedet.
A hardver bőrbarát anyagból készült, a kialakítás pedig kivételes védelmet nyújt a készüléknek.A készülék stabil elhelyezéseAz innovatív tok garantálja a táblagép teljes körű védelmét a sérülésektől a mindennapi használat során.
Az "Y" alakú állvány biztosítja a készülék stabil pozicionálását, ami ideális videohívásokhoz vagy filmnézéshez.Teljes védelemA rendkívül rugalmas szilikon és a cseppálló kialakítás elpusztíthatatlan kombinációja garantálja készüléke biztonságát.
A tokot ráadásul úgy tervezték, hogy megvédje a készülék lencséjét.
Ütésálló és karcálló, valamint üvegszálas anyaggal rendelkezik, amely ellenáll a hajlításnak.Továbbfejlesztett anyagA tok bőrkímélő anyagból készült, hogy növelje a használat kényelmét.
A Baseus Safattach borító tökéletesen kidolgozott, kopásálló, rendkívül könnyű és hordozható - könnyedén magaddal viheted bárhová.
Mi több, ellenáll az ujjlenyomatoknak és az izzadságnak.Kétirányú mágneses vonzásA berendezés vízszintes és függőleges mágneses támasztékkal rendelkezik, amely kivételes használati kényelmet biztosít Önnek.
A levehető mágneses kialakítás sokoldalú és korlátlan használatot biztosít több szögből - rajzoljon, tanuljon vagy szörföljön az interneten korlátlanul ! Ezenkívül akár 90 beépített mágnessel rendelkezik, amelyek nagyon szoros és biztonságos vonzást biztosítanak.
Megjegyzés : Mágnes 11'/90.Kényelmes használatA tok lehetővé teszi számunkra, hogy a készüléket automatikusan elindítsuk és elaltassuk.a tok kinyitása után a tablet azonnal bekapcsol, majd bezárása után - kikapcsol, ami rengeteg energiát takarít meg.
Ezenkívül a modern kialakítás lehetővé teszi a toll vezeték nélküli töltését.
Fogadjon a Baseus Safattach-ra!
Producent
Baseus
Modell
BS-PCX01
Anyag
TPU+PU
Szín
Fehér
Súly
408g
Méretek
254x200x17mm
Kompatibilitás.
Apple iPad Pro 11''.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Baseus ARCX010002 Apple iPad Pro 11 Flip tok - Fehér" című hirdetést látja. (fent)