Betöltés...

UGREEN CM449 USB-A 3.0 - HDMI/VGA adapter (szürke)

Ár: 9.390 Ft



UGREEN CM449 USB-A 3.0 - HDMI/VGA adapter (szürke)


A kiváló minőségű kép számos alkalmazásban kulcsfontosságú, és az USB-A 3.0 és HDMI/VGA közötti adapter olyan eszköz, amely kivételes videóminőséget tesz lehetővé. Támogatja az 1920 × 1080-as felbontású, 60 Hz-es videokimenetet HDMI és VGA interfészen egyaránt, így egyszerre két képernyőn is kényelmes és tiszta megjelenítést tesz lehetővé.



Stabil szerkezet


A jelminőség kulcsfontosságú tényező a videokábeleknél, ezért ez a kábel háromszoros árnyékolással, alumíniumfóliával és fonással van ellátva. A masszív burkolat emellett megvédi a kábelt a mechanikai sérülésektől. Mindezek az elemek együttesen biztosítják a tartós és megbízható átvitelt az eszközök között, függetlenül az alkalmazástól.



Gyors adatátvitel


A gyors adatátvitel kulcsfontosságú az eszközök közötti zökkenőmentes információáramláshoz. A UGREEN kábel támogatja az USB 3.0-t akár 5 Gb/s átviteli sebességgel, ami stabil, késleltetés nélküli átvitelt biztosít. Így az alkalmazástól függetlenül élvezheti a zökkenőmentes kép- és hangátvitelt.



Sokoldalúság és kényelem


Az adapter USB-A 3.0 és HDMI/VGA interfésszel rendelkezik, így sokoldalú eszköz a különböző eszközök csatlakoztatásához. Akár egy laptopot szeretne csatlakoztatni egy TV-hez, akár egy projektort egy számítógéphez, vagy bármilyen más kombinációt, ez a kábel egyszerű és megbízható csatlakozást biztosít. Ez az eszköz megkönnyíti a mindennapi videoalkalmazásokat, magas minőséget és hatékonyságot biztosítva.







Gyártó


UGREEN




Modell


CM449




Interfész


USB-A 3.0 HDMI/VGA-ra




Felbontás


1080P




Adatátvitel


akár 5Gbps







Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "UGREEN CM449 USB-A 3.0 - HDMI/VGA adapter (szürke)" című hirdetést látja. (fent)