Betöltés...

Sonoff NSPanel Pro 86PW kapcsoló fekete

Ár: 40.020 Ft

A Sonoff fali kapcsoló lehetővé teszi, hogy kényelmesen kezelje intelligens otthonát. Lehetővé teszi a fények, érzékelők, hőmérséklet, kamera stb. vezérlését.
Akkor is értesíti Önt, ha valaki betör az otthonába. A termék együttműködik az Otthon asszisztenssel és támogatja a Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatot.
Tökéletes lesz mindennapi használatra, mint időzítő vagy ébresztőóra, akkor is értesíti Önt, ha valaki csenget.

Beépített termosztátA Sonoff fali kapcsoló lehetővé teszi a szobahőmérséklet intelligens szabályozását is.
Mindössze annyit kell tennie, hogy párosítja a radiátorokkal vagy a légkondicionálóval, és beállítja a kívánt hőmérsékletet. Emellett 2 üzemmód közül is választhat.
Az Auto üzemmódban a készülék automatikusan be- és kikapcsol, amikor a hőmérséklet eléri az Ön által megadott értéket.
A kézi üzemmód viszont lehetővé teszi, hogy manuálisan állítsa be a hőmérsékletet a saját ízlése szerint - amikor csak akarja.

FelhasználóbarátSzeretne zenét hallgatni, egy tévésorozat egy epizódját vagy egy oktatóanyagot nézni egy Ön által választott témában?
A Sonoff fali kapcsoló mindezt lehetővé teszi számodra. Mindössze annyit kell tennie, hogy elmenti a weboldal címét az NSPanel Pro-ban, és egy kattintással elindítja azt.
Ezenkívül személyre szabhatja a készülék megjelenését a rendelkezésre álló háttérképek egyikének kiválasztásával.
Mi több, a háttérkép az időjárásnak megfelelően változik. Saját fényképet is hozzáadhat.

Kényelem és biztonságA kapcsoló kijelzővel van felszerelve, és együttműködik a Sonoff kamerákkal (CAM Slim, GK-200MP-B), az RTSP-vel és az ESP32-vel.
Így párosítja őket a készülékkel, így rálátást nyerhet a garázsára, az étkezőjére vagy a ház bejáratára. Mi több, támogatja a kétirányú hangot, így kényelmesen kommunikálhat például egy futárral.
Ezenkívül beépített mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik - okostelefonhoz vagy kapcsolóhoz csatlakoztatva lehetővé teszi a másokkal való kommunikációt.

Olcsóbb villanyszámlákA Sonoff fali kapcsoló másik előnye, hogy képes szabályozni a felhasznált energia mennyiségét.
Ez lehetővé teszi, hogy csökkentse a villanyszámlák költségeit. A készülék a Sonoff intelligens relékkel és kapcsolókkal működik, beleértve a POW Origin/Elite, DualR3, S40/31 készülékeket.

Átgondolt tervezésA készüléket úgy tervezték, hogy használata egyszerű legyen.
A kapcsoló 3,95"-os TFT LCD érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely egyértelmű hozzáférést biztosít az információkhoz és a beállításokhoz.
Ráadásul a képernyő fényereje az ICC-érzékelőnek köszönhetően automatikusan beállítódik, a kényelmesebb használat érdekében.

További képességekA szabványos Zigbee 3.0 protokoll stabilabbá teszi a kapcsolatot és nagyobb hatótávolságot biztosít.
A hozzáadott eszközök hangvezérléssel vezérelhetők az Alexával, Google Home-mal stb. való együttműködés révén.
Ezenkívül támogatja a kétirányú szinkronizálást az NSPanel Pro és a Home Assistant ökoszisztéma között.
Az NSPanel Pro Zigbee-eszközöket is párosíthatja a HA-val, és szinkronizálhatja a HA lámpákat és kapcsolókat az NSPanel Pro-val.

Műszaki adatok:
Feszültség: 100-240V AC 50/60HzMaximális energiafogyasztás: 5W max, 150mAKépernyő átlója: 3,95"Felbontás: 480 x 480Hangkimenet: 7Ω, 1WCPU: Négymagos ARM Cortex-A35 processzorGPU: Mali-G31GPUAnyag: PC V0, CRS, edzett üvegOperációs rendszerek: Android, iOSWi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n 2,4GHzBluetooth: BT2.1+EDR,BT 3.0,BT4.2Zigbee: IEEE 802.15.4 (Zigbee 3.0)Működési hőmérséklet: 0°C ~ 40°CMűködési páratartalom: 5%-90% RHMéretek: 86 x 86 x 39,5 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Sonoff NSPanel Pro 86PW kapcsoló fekete" című hirdetést látja. (fent)