Betöltés...

Apple iPad Pro 11 (2020 / 2021 / 2022), Műanyag hátlap töltőtok, PitaFlow vezeték nélküli töltővel, karbon minta, Pitaka MagEZ Pro Case, fehér (1280060000007)

Ár: 52.185 Ft

Ultravékony, 100%-ban Magic Keyboard-kompatibilis iPad Pro töltőtok.Gyors és stabil vezeték nélküli töltésMég mindig várja a vezeték nélküli töltő iPad Pro megjelenését? Tapasztalja meg a gyors és problémamentes vezeték nélküli töltést iPad Pro 2022 készülékén a MagEZ Case Pro és MagEZ töltőállvány (a csomag nem tartalmazza) segítségével. A beépített érintkezős töltőmodullal a tok lehetővé teszi, hogy táblagépét a töltőállványunkra pattintsa, így iPad Pro-t asztali számítógépként vagy második monitorként is használhatja töltés közben.Magic Keyboard kompatibilis iPad tokA karcsú és mágneses kialakításnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja iPad Pro-ját a Magic Keyboardhoz, és a tok eltávolítása nélkül élvezheti az összes funkciót. A biztonságos hordozhatóság érdekében szorosan össze is zárhatja a Magic billentyűzetet és a táblagépet.A szabadalmaztatott három tűs adapter zökkenőmentes töltést tesz lehetővé iPad Pro tokja és az Apple Magic Keyboard között.Töltés PitaFlow töltővelPattintsa a mellékelt PitaFlow töltőt iPad Pro készülékéhez a tokon keresztül, hogy élvezze a gyors és stabil vezeték nélküli töltést – nem kell többé gyakrabban csatlakoztatnia és kihúznia a kábelt, és biztosan nem hagyja, hogy a kábel az útjába legyen.Egyszerű Apple Pencil töltésMágnesesen csatlakoztassa és töltse fel az Apple Pencilt a szokásos módon.Egyszerű hozzáférésű USB Type-C portA MagEZ Case Pro USB Type-C portja le van fedve a vezeték nélküli töltési funkciókhoz. Egyszerűen távolítsa el a fedelet, hogy szükség esetén használni szeretné az USB Type-C portot.Főbb jellemzői:-Teljesen kompatibilis az Apple Magic billentyűzettel.-Gyors és stabil vezeték nélküli töltést biztosít PITAKA töltőállvánnyal.-Ultravékony és könnyű.-Könnyen csatlakoztathatja és feltöltheti az Apple Pencilt.-Sima textúrájú felület a kényelmes fogásért.-Védelmet nyújt a sérülések ellen és díszíti a készüléket. -Kényelmes megoldás, ha nem szeretné a tokból híváskor kivenni a készüléket.-Minden port, csatlakozó és gomb szabadon használható a tokban is.-A termék kiválóan illeszkedik a készülékhez.-Könnyen felhelyezhető és levehető.-Minőségi műanyagból készült védőtok.-A megemelt kertet megvédi a hátsó kamerát karcolásoktól, sérülésektől.A csomag tartalma:-1 db Pitaka MagEZ Case Pro töltőtok-1 db Pitaka PitaFlow vezeték nélküli töltőA kép csak illusztráció! Ez a tok készülék-specifikus, minden gombnak, csatlakozónak, illetve kamerának szabad helyet biztosít.Ez a termék utángyártott és nem az Apple Inc. vagy leányvállalata által került legyártásra.Továbbá a gyártó nem áll gazdasági kapcsolatban az Apple Inc.-el vagy annak leányvállalataival.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Apple iPad Pro 11 (2020 / 2021 / 2022), Műanyag hátlap töltőtok, PitaFlow vezeték nélküli töltővel, karbon minta, Pitaka MagEZ Pro Case, fehér (1280060000007)" című hirdetést látja. (fent)