Betöltés...

Apple iPad 10.9 2022 (10 gen) Tech-Protect Sc Pen tablet tok, Rózsaszín

Ár: 15.639 Ft

Apple iPad 10.9 2022 (10 gen) Tech-Protect Sc Pen tablet tok, Rózsaszín

A Tech-Protect márka funkcionális SC Pen tokja megóvja eszközét a sérülésektől és a karcolásoktól. Kompakt, könnyű kialakítás kiváló minőségű anyagokból és rugalmas TPU-ból, matt és kellemes felülettel. A fényképezőgép, a portok vagy a hangszórók precízen kialakított kivágásai biztosítják a használat szabadságát és a magas szintű funkcionalitást. A burkolat egy speciális tollal van felszerelve, amely lehetővé teszi a biztonságos használatot anélkül, hogy fennállna annak elvesztése.
A kibontott tok állványként is használható, valamint a készülék felébresztésének és felhelyezésének köszönhetően aludni, kíméli az akkumulátort.
További előnye a mágneses, vezeték nélküli Bluetooth billentyűzet, amelynek élettartama akár 140 óra megszakítás nélküli munkavégzés. *A készülék csatlakoztatása után használja a megfelelő kombinációt gombok közül Fn+Q iOS, Fn+W Android vagy FN+E Windows esetén. 1 x fehér billentyűzet
1 x mikro-USB-kábel



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Apple iPad 10.9 2022 (10 gen) Tech-Protect Sc Pen tablet tok, Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)