Betöltés...

Dicota Base XX 15.6" Notebook hátizsák - Világosszürke

Ár: 10.750 Ft

A BASE XX laptop hátizsákkal elektronikus eszköze biztonságosan megérkezik rendeltetési helyére.  Az akár 15,6 hüvelykes átlójú laptopja jól védett egy párnázott zsebben.
Ezenkívül a rögzítőpánt biztosítja, hogy készüléke biztonságosan a helyén maradjon anélkül, hogy kicsúszna. A 20 literes, zárható fő rekeszben több hely található az iratok és személyes tárgyak számára. Helyet takaríthat meg, ha az üveget és az esernyőt az oldalzsebekben tárolja. A mobil kiegészítők, mint például az okostelefon, névjegykártyák, tollak stb., mindig kéznél lesznek az elülső cipzáras zsebben. A párnázott vállpántnak és a kényelmes fogantyúnak köszönhetően a hátizsák nagyon könnyen hordozható. Összességében ez egy funkcionális megoldás a megbízható védelem érdekében munkahelyen és magánéletben viselve. A BASE XX a meghosszabbított ötéves garanciával hangsúlyozza a termék tartósságát.

Zárható, párnázott fő rekeszBehúzható zseb rögzítőpántokkal 15,6”-ig terjedő laptopokhozBőséges tárolóhely dokumentumok és személyes tárgyak számáraElülső zseb munkafelülettel a mobiltartozékok számáraKényelmes vállpántok és fogantyúTérfogat 20 liter

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Dicota Base XX 15.6" Notebook hátizsák - Világosszürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: