Betöltés...

Asus GeForce GT 730 Silent 2GB, GDDR5, 64-bit, VGA, HDMI, DVI-D videokártya

Ár: 35.500 Ft

A GT 730 az ASUS fantasztikus grafikus kártyája Rendkívül hatékony, 0 decibeles hűtési megoldásával teljes csendben adja le a hőt, emiatt a GT 730 tökéletes választás a korszerű házimozi-PC építéséhez.

Exkluzív Auto-Extreme technológia a kiemelkedő minőség és csúcskategóriás megbízhatóság elérése érdekében. A GPU Tweak II és XSplit Gamecaster intuitív teljesítményhangolási szolgáltatásokat kínál és valós idejű közvetítéseket tesz lehetővé.

Az Auto-Extreme technológia egy olyan automatizált gyártási eljárás, amely magasra teszi a lécet azzal, hogy az összes forrasztás egy menetben készül. Emiatt az alkatrészeket kevesebb hő éri és a durva tisztítószerek használata is mellőzhető. A végeredmény egy kevésbé környezetterhelő, alacsonyabb energiaigényű gyártási folyamat, illetve egy megbízhatóbb termék.

Az ASUS GPU Tweak II segédprogram szintlépést jelent a grafikus kártyák teljesítményhangolásánál. Lehetőséget ad a legfontosabb paraméterek (például a GPU magok órajele, a memóriafrekvencia és a feszültségszintek) állítgatására úgy, hogy mindennek az eredményét valós időben figyelheted egy személyre szabható képernyőn. Számos más fontos funkció mellett a továbbfejlesztett ventilátorvezérlés is segít abban, hogy a grafikus kártyából a lehető legtöbbet lehessen kihozni.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Asus GeForce GT 730 Silent 2GB, GDDR5, 64-bit, VGA, HDMI, DVI-D videokártya" című hirdetést látja. (fent)