Betöltés...

Multifunkcionális laptop asztal ,beépített hűtővel

Ár: 12.100 Ft













A multifunkcionális laptop asztal beépített hűtővel ideális megoldás lehet mindazok számára, akik kényelmesen és hatékonyan szeretnék használni laptopjukat otthon vagy útközben. Íme néhány fontos jellemzője:

Kiváló minőségű anyagok: A laptop asztal kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és stabilitást biztosítanak, így hosszú élettartamú eszköz.
Állítható magasság és dőlésszög: A laptop asztal állítható magassággal és dőlésszöggel rendelkezik, így könnyen testre szabható az egyéni igényeknek és kényelemnek megfelelően.
Beépített hűtőventilátorok: Két erős ventilátorral van ellátva, amelyek hatékonyan hűvösen tartják a laptopot, így segítve a túlmelegedés megelőzését és a készülék optimális teljesítményét.
USB tápellátás: A laptop asztal USB tápellátással működik, így könnyen csatlakoztatható bármilyen USB-porthoz.
Kényelmes kialakítás: A készlet tartalmaz egy független asztallapot az egér számára, valamint két részes lábakkal rendelkezik, amelyek precíz 360 fokos zsanérrrendszerrel rendelkeznek, így könnyen beállítható a kívánt pozícióba.
Biztonságos használat: Védelmet nyújt a laptop asztallapról való lecsúszás ellen, így biztonságosan és stabilan tarthatja a laptopot.
Kompakt és könnyen szállítható: Összecsukott állapotban könnyen szállítható és tárolható, így ideális választás lehet az utazáshoz vagy helytakarékos otthonokba.

Ez a fekete színű, multifunkcionális laptop asztal praktikus és sokoldalú megoldást kínál mindennapi használatra. Állítható kialakításának és beépített hűtőrendszerének köszönhetően kényelmes és hatékony munkavégzést tesz lehetővé bárhol és bármikor. A készlet tartalmazza az összes szükséges tartozékot az azonnali használat érdekében.



























Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Multifunkcionális laptop asztal ,beépített hűtővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb