Betöltés...

Laptop hűtőállvány, Welora®, Műanyag+fém, Sebesség 1400-2600 rpm, 3 funkciós modul, 10-17 hüvelykes laptopokkal kompatibilis, 6 integrált ventilátor, 2 USB port, 417 x 300 x 30 mm, Prémium mi

Ár: 16.645 Ft

Laptop hűtőállvány, Divendi-ro, műanyag+fémből készült, Sebesség 1400-2600 rpm, 3 kezelőmodul, Kompatibilis laptopok 10-17 hüvelyk, 6 beépített ventilátor, 2 USB port, 417 x 300 x 30 mm, Prémium minőség, Fekete
 
A Divendi-ro laptop hűtőállvány egy nélkülözhetetlen berendezés, amelyet úgy terveztek, hogy biztosítsa laptopja optimális teljesítményét és hőstabilitását, miközben kifinomult kialakítást és élvonalbeli funkcionalitást biztosít.
 
D urabile anyagok
A tartós műanyag és a kiváló minőségű fém kombinációjából gondosan felépített Divendi-ro állvány kiemelkedő tartósságot és robusztusságot kínál. Ez a gondos anyagválasztás bizonyítja a prémium minőség és a termék hosszú élettartama iránti elkötelezettséget.
 
Megújuló teljesítmény
Az 1400 és 2600 ford./perc közötti lenyűgöző sebességtartománnyal az állvány lehetővé teszi a légáramlás finomhangolását a laptop egyedi igényei szerint. Ez a sokoldalúság elengedhetetlen az optimális hőmérséklet fenntartásához és a túlmelegedés megelőzéséhez az intenzív használat során.
 
Vansate kezelőmodulok
A 3, 4 vagy 6 ventilátor közül választható 3 kezelőmodullal az állvány személyre szabott opciókat kínál az Ön igényeinek megfelelően. Akár lelkes játékos, akár összetett projekteken dolgozó szakember, a legjobb hőteljesítmény érdekében módosíthatja a támogatási beállításokat.
 
Kompatibilitás extinsa
A Divendi-ro állványt úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a 10 és 17 hüvelyk közötti képernyővel rendelkező laptopokhoz, így széles körű kompatibilitást biztosít számos eszköz számára. Ez ideálissá teszi a támogatást a laptop méretét tekintve eltérő igényekkel és preferenciákkal rendelkező felhasználók számára.
 
Ventilátorok
A 6 beépített ventilátorral ellátott állvány hatékony légáramlást biztosít, segítve a laptop egyenletes hűtését. Ez a funkció elengedhetetlen a laptop állandó teljesítményének fenntartásához és a túlmelegedés kockázatának megelőzéséhez.
 
2 USB és integrált port
Az állvány nem csak hűtési megoldás, hanem lehetővé teszi más perifériák egyszerű csatlakoztatását, kibővítve a laptop funkcionalitását és megkönnyítve a kábelkezelést.
 
Design elegant in negru
417 x 300 x 30 mm-es arányos méreteivel és fekete felületével a Divendi-ro állvány nemcsak harmonikusan illeszkedik bármilyen munkakörnyezetbe, hanem elegáns és modern megjelenést is kölcsönöz.
 
Összefoglalva, a Divendi-ro laptop hűtőállvány nélkülözhetetlen partner azoknak a felhasználóknak, akik értékelik a kiváló minőséget, az állítható teljesítményt és a kifinomult kialakítást. Ez a berendezés nemcsak a laptop befektetését védi, hanem jelentősen javítja a felhasználói élményt is.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Laptop hűtőállvány, Welora®, Műanyag+fém, Sebesség 1400-2600 rpm, 3 funkciós modul, 10-17 hüvelykes laptopokkal kompatibilis, 6 integrált ventilátor, 2 USB port, 417 x 300 x 30 mm, Prémium mi" című hirdetést látja. (fent)