Betöltés...

PNI L810 GPS Navigációs rendszer,7'' kijelző, 800 MHz, 256M DDR, 8GB belső memória, FM rádió

Ár: 28.190 Ft





7 " kijelző

7 " kijelző nagyon érzékeny és pontos az érintéshez. A Stylus ami a csomagban található biztosít egy jobb ellenőrzést és egy pontosabb navigációs menüt, mint, hogy az újjakat használnánk.


FM adó

PNI L810 navigációs rendszer egy FM adóval van ellátva . Ez lehetővé teszi a dalok lejátszását, ami a navigációs rendszer külső vagy belső memoriában van tárolva, vagy a járműben levő FM rádióban van memórálva.








Belső memória

A navigációs rendszer belső memoriája 8GB, ami azt jelenti, hogy hozzá lehet adni komplex térképeket vagy további multimédiás fájlokat.


Erős processzor

A a navigációs rendszer vétele és poziciója a térképen folytonos, köszönhetően az új teljesitményű MSB 2531 800 Mhz-sebbességű és 256 MB RAM-os erősebb processzornak.  








Csatlakozók

PNI L810 csatlakozása a következőkből áll : egy mini USB portál, egy microSD rés, további térképek, multimédiás fájlok és egy jack csatlakozó füllhallgató.


Multimédia Player

A GPS navigációs rendszernek három fontos funkciója van:videólejátszó, audiólejátszó és képlejátszó.A további videófájlokat támogat: videófájlok: AVI, WMV és audiófájlok : MP3 és WAV. Úgyancsak JPG, BMP és PNG fájlokat támogat.






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "PNI L810 GPS Navigációs rendszer,7'' kijelző, 800 MHz, 256M DDR, 8GB belső memória, FM rádió" című hirdetést látja. (fent)