Betöltés...

Állványos ventilátor 3 sebességgel, párásító funkcióval távirányítóval

Ár: 34.790 Ft

Állványos ventilátor 3 sebességgel, párásító funkcióval távirányítóval
Te hogy bírod a kánikulát ?

Ne aggódj megtaláltad a ventilátorok ászát. nincs több izzadás  rosszullét.

Az Artnico ventilátora telitalálatnak bizonyulhat, nem csak a modern design kiegészítéseként, hanem számos funkciójának köszönhetően is, amelyek igazán sokoldalú eszközzé teszi.

Nem csak lehűti hanem párásítja is otthonod.

Több funkciós
Ultrahangos ködképző rendszer

Levegő oszcillációs funkció

 ködgeneráló rendszerrel
Köd generáló Rendszer a ventilátor nemcsak a légáramlást biztosítja, hanem hűvös vízpárával hűti is a környezetet és otthonod párásítja nyáron a hűvös levegőt ami jobb közérzetet nyújt.  3,2 literes tartállyal van felszerelve, amely 8 órán át biztosítja a megszakítás nélküli ködképződést A párafunkciót és a fúvó funkciót egymástól függetlenül vagy egyszerre is használható
Használat:

Töltse meg a tartályt, és nyomja meg a "Mist" gombot az ultrahangos ködképződés elindításához vagy leállításához. Ha a víz elfogyott, a készülék lámpája pirosra vált. Ezután egyszerűen töltse fel a tartályt vízzel, és helyezze vissza a készülékre. A köd intenzitását a készüléken található speciális gombbal állíthatja be.

Ehhez egyszerűen használja a ,,SWING" gombot. A ventilátorfej folyamatosan mozogni fog egyik oldalról a másikra. A gomb ismételt megnyomásával a fej mozgása leáll.

Állítsa be a levegő sebességét (magas-közepes-alacsony) az ON/SPEED gomb segítségével.

a a ventilátor működése közben megnyomja az "Időzítő" gombot, a kijelzőn megjelenik a ventilátor kikapcsolásáig hátralévő idő. Az időt 0,5 és 7,5 óra között választhatja ki.
Letisztult kinézetének köszönhetően  Bármelyik helységbe bele illik Design Lenyűgöz funkciója elkápráztat.  A stabil, széles talp biztosítja, hogy a ventilátor szilárdan álljon, és elnyeli a működés közben keletkező rezgéseket
Távirányítóval használható  A távirányító 5 méteres távolságból történő távvezérlést tesz lehetővé, így a készülék működését kényelmesen, a kanapéról is vezérelheti.
Tulajdonságok.

Távirányító
Stabil talp
Több funkciós
Modern Design
Párásító funkció
3,2 literes Tartály
Érintő kijelzős panel
ultrahangos ködképző rendszer
125 cm magas
40 cm talp
Kül és beltéri
Fekete Színben




3
3
3
3



Teljesítmény

75 W
-
-
-



Hosszúság

450 cm
-
-
-



Szélesség

400 mm
-
-
-



Magasság

1250 mm
-
-
-



Súly

8.5 kg



 
Mi van a csomagban ?
1 db Állványos ventilátor 3 sebességgel, párásító funkcióval távirányítóval

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Állványos ventilátor 3 sebességgel, párásító funkcióval távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)