Betöltés...

KFA2 GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X EX Gamer White 1-Click OC V2 Videókártya

Ár: 472.340 Ft

Az új GeForce RTX SUPER GPU-k a tökéletes módja annak, hogy megtapasztalják az AI-t PC-ken. A speciális AI Tensor magok akár 836 AI TOPS-t biztosítanak, hogy átalakító képességeket biztosítsanak az AI számára a játék, az alkotás és a mindennapi termelékenység terén. A PC-játékosok a legjobb vizuális minőséget követelik meg, és a mesterséges intelligencia által vezérelt NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) szuperfelbontás, keretgenerálás és sugárrekonstrukció sugárkövetéssel kombinálva lenyűgöző világokat kínál. A DLSS segítségével nyolc képpontból hét mesterséges intelligencia generálható, így a teljes sugárkövetés akár 4-szeresére is felgyorsítható jobb képminőség mellett.

NVIDIA Ada Lovelace Streaming Multiprocesszorok:  Akár kétszeres teljesítmény és energiahatékonyság4. generációs tenzormagok:  Akár 2X AI-teljesítmény3. generációs RT magok:  Akár 2 X ray nyomkövetési teljesítményMicrosoft DirectX® 12 UltimateGDDR6X grafikus memóriaNVIDIA DLSS 3NVIDIA® GeForce Experience™NVIDIA G-SYNC®NVIDIA GPU Boost™Játékra kész illesztőprogramokVulkan RT API, OpenGL 4.6HDCP 2.3VR ReadyA grafikus kártyák alkalmazáson belüli 1-kattintásos működtetéséhez, túlhúzásához, ARGB vezérléséhez és GPU-információinak figyeléséhez győződjön meg arról, hogy mobileszköze és számítógépe ugyanahhoz a WiFi hálózathoz csatlakozik.Minden fénykép, specifikáció, tartalom csak referenciaként szolgál, és előzetes értesítés nélkül változhat. A tényleges termékek a különböző országokban eltérőek, ezért a legjobb, ha konzultál a helyi forgalmazóval/importőrrel megerősítésért.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "KFA2 GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X EX Gamer White 1-Click OC V2 Videókártya" című hirdetést látja. (fent)