Betöltés...

Többfunkciós hátizsák, vízálló, légáteresztő és tágas, USB töltőporttal, smart casual üzleti/utazáshoz és 15,6 hüvelykes laptop, VisionHub, 44 cm X 32 cm, szürke

Ár: 15.136 Ft

Multifunkcionális, vízálló, lélegző és tágas hátizsák USB töltőporttal, VisionHub®

 

Éld át életed élményeit a VisionHub® multifunkcionális hátizsákkal. Egy professzionális hátizsák, tökéletes különböző kiegészítők, laptop, könyvek, ruhák stb. szállítására. Magas minőségű anyagokból készült, így hosszú utazások során sem okoz gondot a viselése. A hátizsák belső része sok rekeszt tartalmaz, így az igényeidhez igazítható.

Ha gyakran utazol, üzleti találkozókra, üzleti célokra vagy rövid városi kirándulásokra, ebben a hátizsákban jó társat találsz.

Jellemzők: NAGY TÁROLÓHELY - Külön rekesz 15 hüvelykes laptop számára. Tágas rekesz a mindennapi szükségleteknek és elektronikai kiegészítőknek. Az elülső rekesz sok zsebbel rendelkezik a könnyebb szervezés és gyorsabb keresés érdekében.



MULTIFUNKCIONÁLIS - Két központi cipzárral záródó rekesz, az elülső kisebb tárgyaknak, a hátsó rekesz pedig 5 cm-rel bővíthető, az elülső részen négy nyitott zsebbel pénztárca, napló, tollak stb. számára, míg a hátsó részen két nyitott zseb található, amelyek rugalmas szalaggal vannak biztosítva 15,6 hüvelykes laptop és tabletta számára. A hátizsák elülső részén külső cipzáras zseb található, külső USB töltőporttal és beépített töltőkábellel (nem tartalmaz elemet, szükséged lesz külső akkumulátorra a telefon töltéséhez), valamint hátsó pánttal, amely lehetővé teszi a hátizsák rögzítését a tolókarra.

KOMFORTOS ÉS TARTÓS - A vastag, puha, lélegző háttervezés kiváló háttámaszt nyújt. Az állítható, lélegző vállszíjak csökkentik a vállakon lévő nyomást. A puha, párnázott vállszíjak kényelmes viseletet biztosítanak. A szellőzési funkció megakadályozza a hő felhalmozódását. A viselő kényelme érdekében a hátizsák két fogantyúval, egy a felső részen és egy az oldalán, valamint egy vízszintes pánttal a hátsó részen rendelkezik a tolókarhoz való rögzítéshez.

USB TÖLTŐPORTOS DESIGN - Külső beépített USB töltővel és belső töltőkábellel, ez a USB-s hátizsák kényelmesebbé teszi a telefon töltését közbeni mozgás során. Vegye figyelembe, hogy ennek a laptop hátizsáknak nincs saját tápellátása, az USB töltőport csak könnyű hozzáférést biztosít a töltéshez.



KÖNNYŰ SZÁLLÍTHATÓSÁG - A bőröndre rögzítő pánt kialakítása megkönnyíti annak szállítását, bárhová is mész. Ideális repüléshez és egynapos kirándulásokhoz, tökéletes ajándék férfiaknak.

TARTÓS ANYAG - Vízálló és strapabíró nylon anyagból készült. Biztonságos és hosszú élettartamú használatot biztosít minden nap. Az időjárásálló cipzárok, erős anyag és jól megtervezett szerkezet éveken át tartó használatot biztosít.

ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS - Tökéletes üzleti célokra, egyetemre, munkába, egynapos kirándulásokra, vakációkra, utazásokra, iskolába, bevásárlásra stb. Ideális ajándék bárkinek.

ALKALMAZÁS - Üzleti casual / Egyetem / Iskola / Utazás / Szabadtéri sport / Kirándulás / Kemping / Hegymászás / Kerékpározás

Jellemzők: Márka: VisionHub Anyag: Nylon Szín: Szürke Méretek: 44 cm x 32 cm x 15 cm A csomag tartalma: 1 x Hátizsák

Külső USB töltőport beépített töltőkábellel Lélegző, méhsejtmintás puha bőrrel Bőröndre rögzítő pánt a könnyebb utazásért Vízálló és strapabíró nylon anyagból készült Nagy tárolóhely és zsebek a hatékony tárolásért.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Többfunkciós hátizsák, vízálló, légáteresztő és tágas, USB töltőporttal, smart casual üzleti/utazáshoz és 15,6 hüvelykes laptop, VisionHub, 44 cm X 32 cm, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb

Hasonló hirdetések