Betöltés...

RIVACASE Notebook hátizsák, 15,6", RIVACASE "Prater 7562", szürke-barna

Ár: 12.990 Ft

LOPÁSGÁTLÓ KIALAKÍTÁS
A RIVACASE-nél abszolút prioritásként kezeljük, hogy az Ön holmijait a lehető legnagyobb biztonságban tartsuk. Napjainkban az elektronikus holmik túlságosan fontosak ahhoz, hogy bármilyen kockázatot vállaljunk velük kapcsolatban. Ezért ez a Prater hátizsák saját lopásgátló elemekkel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy tárgyai a lehető legbiztonságosabban legyenek elhelyezve. A karcsú és kompakt kialakítás minimális számú látható zsebbel segít elriasztani a tolvajokat, míg a fő rejtett, cipzáras rekesz könnyedén elrejti az összes kütyüt. Végül pedig az elülső rejtett cipzáras zseb egy szervezőpanellel tökéletesen elrejti az olyan értéktárgyakat, mint a mobiltelefon, személyi igazolvány, pénztárca stb., így Ön egyszerre marad biztonságban és felkészült az előttünk álló napra.

REJTETT CIPZÁRAS ELÜLSŐ ZSEB
Amikor a napodat éled, elengedhetetlenül fontos, hogy mindig teljesen szervezett legyél. Ahogy a mondás tartja, ha nem készülsz fel - készülj fel a kudarcra. Ez soha nem fontosabb, mint a táskával kapcsolatban, amit viselsz. Egy olyan táska, amely nem rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek segítenének Önnek a tárgyak optimális rendszerezésében, végül oda fog vezetni, hogy egy adott ponton a sötétben kaparászik, miközben megpróbálja megtalálni azt a problémás kulcsot vagy tollat. Ez a Prater hátizsák azonban rendelkezik egy szervezőpanellel tollak, dokumentumok és okostelefon számára, így mindig felkészült maradhat a nap minden szakában és bármilyen kihívás előtt áll.

KÉT OLDALSÓ ZSEB
Teljesen hidratáltnak maradni teljesen létfontosságú a napod maximalizálásához és hosszú távú egészségedhez. A kutatások azt mutatják, hogy ennek elmulasztása hosszú távú egészségügyi következményekkel járhat a bőrére és az ízületeire nézve, valamint fáradtságot okozhat és gyengítheti az immunrendszerét. Ezért terveztük ezt a Prater hátizsákot két oldalsó zsebbel, hogy mindig legyen nálad egy vizes palack. És arra az esetre, ha a vizet nem bent, hanem kint kell tartanod, ezek az oldalzsebek könnyen megduplázódnak, és az esernyődet is elteheted, ha egyszer elkapna a zápor.
TÁGAS FŐREKESZ
A hátizsák kiválasztásakor alapvető fontosságú, hogy biztosítsd, hogy a szükséges helyet kínálja a holmik számára. Túl gyakran úgy tervezik a táskákat, hogy egyszerűen nem adják meg a szükséges helyet - szerintünk ez elég alapvető hiba! Ezért ez a Prater termékcsalád tökéletes egyensúlyt teremt a méret és a praktikum között. Minden olyan technikai elemmel rendelkezik, amelyre szüksége van ahhoz, hogy könnyedén utazhasson, ugyanakkor elég tágas ahhoz, hogy az összes csomagja elférjen benne, és ne kelljen sokáig próbálkoznia azzal, hogy a cipzárak között bepréselje a plusz pulóvert.

BELSŐ CIPZÁRAS ZSEB
Vannak olyan tárgyak, amelyekre mindig különösen vigyázni kell. A pénztárca vagy az útlevél nem az a fajta tárgy, amit egy külső zsebbe vagy tasakba akarsz csúsztatni. Ezért ezt a Prater hátizsákot kifejezetten úgy tervezték, hogy a fő rekeszben található belső cipzáras zsebben tárolhatja legértékesebb értéktárgyait. A tudat, hogy ezeket a tárgyakat a legnagyobb biztonságban tárolja, biztosítja Önnek azt a lelki nyugalmat, amire szüksége van ahhoz, hogy a napját megtámadhassa és a lehető legtöbbet hozza ki belőle, a holmijáért való aggódás stressztől mentesen.

KÉT BELSŐ OLDALZSEB
Egy olyan hátizsák, amely úgy van kialakítva, hogy optimalizálja a napodat, segít abban, hogy minden tárgyadat hatékonyan és gondosan rendszerezd. Az utolsó dolog, amit szeretnél, az egy olyan táska, ami azt jelenti, hogy minden holmid összevissza zörög, ami ahhoz vezet, hogy az alján kaparászol egy pár kulcsot vagy töltőt keresve. Ezért a fő rekeszben speciálisan kialakított oldalzsebeket találsz a vizes palackok, a powerbank vagy bármi más számára, amire szükséged lehet. Így nem számít, hogy mire van szüksége, a nap bármely szakaszában gyorsan előveheti, és egy pillanat alatt gondosan eltárolhatja.

KÜLÖNÁLLÓ LAPTOP REKESZ
A hátizsák legfontosabb elemeit felsoroló listán talán az áll az élen, hogy mit kínál az elsődleges eszközöd - a laptopod - gondozására. Egy csúcs hátizsáknak egyszerűen rendelkeznie kell valamilyen tervezési elemmel, amely biztosítja, hogy értékes készülékét a lehető legnagyobb gondoskodásban tartsa. Ez a Prater hátizsák saját, rejtett, függőleges rakodású, cipzáras rekesszel rendelkezik, amelynek puha oldala rögzíti a laptopot a helyén, és megakadályozza azt is, hogy a többi tárgya folyamatosan érintkezzen a felületével. Ez a fajta biztonság elengedhetetlen azok számára, akik komolyan veszik, hogy mindig megvédjék legértékesebb holmijukat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "RIVACASE Notebook hátizsák, 15,6", RIVACASE "Prater 7562", szürke-barna" című hirdetést látja. (fent)