Betöltés...

Bakker Elkuizen Ergo-Q330 17" Laptop állvány - Ezüst

Ár: 37.530 Ft

Nagyon stabil laptop állvány, bárhol dolgozik a laptopjával.

Az Ergo-Q 330 egy stabil, mobil laptopállvány integrált dokumentumtartóval.Az Ergo-Q 330 mindenhol egészséges és ergonomikus munkavégzést biztosít. Ez a laptopállvány könnyű, könnyen összecsukható kompakt méretűre, ezért kényelmesen magával viheti. Emelje laptopja képernyőjét az optimális magasságba és látószögbe az Ergo-Q 330 segítségével. A nagyobb vizuális kényelemért, a jobb testtartásért és a legjobb kényelemért a képernyőn végzett munka során.

Összecsukható. Kompakt. Mobil.Az Ergo-Q 330 ideális a mobil képernyős munkavégzéshez, pl. otthoni irodában, irodai megbeszélés közben, ügyfélnél vagy útközben, könyvtárban vagy kávézóban, egyszerűen bárhol, ahol csak el tudja képzelni a laptopos munkát. Összecsukott méretével (228 mm x 310 mm x 13 mm) és 490 g-os súlyával ez a laptopállvány szuper kompakt, vékony és könnyű. Ezért ezt a laptopállványt könnyedén magaddal viheted bárhová, hiszen bármilyen hátizsákba vagy laptop táskába belefér, és súlyának köszönhetően észre sem veszed, hogy magaddal viszed.

Mindenhol egészséges és produktív munkahely.Az Ergo-Q 330 segítségével azonnal egészséges és produktív munkahelyet hozhat létre. Csak hajtsa ki az Ergo-Q 330-at kompakt helyzetéből, válassza ki a hat különböző magassági beállítás közül a számára optimális magasságot, és rögzítse a konzolt a hátoldalon található nyílások egyikébe. A beépített dokumentumtartó könnyedén kihajtható, így könnyedén behelyezheti laptopját. A stabil talp és az alján található csúszásgátló lábak szilárd munkafelállást ígérnek laptopjának bármilyen felületen.

Megfelelő magasság és távolság.Az Ergo-Q 330 magasságállítási tartománya hat szögben állítható, 11 cm és 19 cm között. Válassza ki a megfelelő magasságot laptopja képernyőjéhez, csökkentse a betekintési távolságot, és akadályozza meg a nyak és a hát felesleges "monitorba" való behajlását. Az Ergo-Q 330 támogatja az egészségesebb testtartást és csökkenti a fizikai kényelmetlenséget (Forrás: Ergo-Q 330): Vgl. Boersma, A.L., Mol, E., "De effectiviteit van een laptopsteun", Tijdschrift voor Ergonomie, 28, Nr. 2, April 2003.). Ez kényelmes és produktív munkavégzéshez vezet.

Integrált dokumentumtartó.Az Ergo-Q 330 segítségével az enyhén dőlő felületen könnyedén, középre, maga elé helyezheti dokumentumait és digitális eszközeit. A nyak elfordulásának megakadályozása érdekében a dokumentumokat a billentyűzet és a kijelző képernyő közé kell helyezni. Ez automatikusan "egy vonalban" tartja a munkát, és tehermentesíti a nyakát és a szemét. Emellett a dokumentum és a képernyő közötti rövid látótávolság miatt automatikusan produktívabban dolgozik (forrás: Van den Heuvel et al. 2007: 380.).

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Bakker Elkuizen Ergo-Q330 17" Laptop állvány - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)