Betöltés...

Mark Ryden hátizsák, üzleti USB port, 17 hüvelykes laptop zseb, vízálló, zsebes, bővíthető, 34 l

Ár: 18.711 Ft

Ideális kézipoggyászhoz a repülőgépen







Ez a férfi hátizsák modern kialakításának és rekeszeinek köszönhetően tökéletes az irodába vagy túrázáshoz.
Úgy tervezték, hogy visszaszorítsa a vizet
Mark Ryden laptop hátizsák 17 hüvelyk
USB-kábellel rendelkezik, amelyhez külső akkumulátort csatlakoztathat, egy USB-portot, amelyhez csatlakoztathatja a telefon töltőkábelét. Ezen kívül van egy speciális rekesz egy 17 hüvelykes laptophoz.
Mivel könnyen illeszkedik az A4-es méretű dokumentumokhoz, alkalmas lehet az irodában vagy a tanfolyamokon való viselésre, nagyon kényelmes a hátvédő szivaccsal ellátott vállpántoknak köszönhetően.
Tartozik hozzá egy USB Male Type A - USB Female Type A hosszabbító kábel, amelyhez egy külső akkumulátort kell csatlakoztatni (nem tartozék) és egy tápkábel (nem tartozék), amelyet a hátizsák oldalán található USB Female aljzatból kell csatlakoztatni a telefonhoz.
Magasság: 43 cm
Hosszúság: 16-26 cm
Szélesség: 30 cm
Súly: 1,3 kg
Fedezd fel a Mark Ryden hátizsák kivételes hasznosságát! Modern és innovatív kialakításával ez a hátizsák tökéletes a városi kalandokhoz és a hosszú utazásokhoz. Több rekesszel és okosan elhelyezett zsebekkel a Mark Ryden hátizsák lehetővé teszi személyes tárgyainak és elektronikus eszközeinek hatékony rendszerezését. A tartós és vízálló anyag védelmet nyújt az időjárás ellen, és biztonságban tartja holmiját. A hátizsák ergonomikus kialakítású, állítható pántokkal és párnázott háttámlával, hogy maximális kényelmet biztosítson viselés közben. Akár diák, akár lelkes utazó, akár úton lévő szakember, a Mark Ryden hátizsák ideális társ ahhoz, hogy kifinomult, praktikus stílusban kéznél tartsa alapvető dolgait. Fedezze fel a funkcionalitást és az eleganciát egy termékben a Mark Ryden hátizsákkal!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mark Ryden hátizsák, üzleti USB port, 17 hüvelykes laptop zseb, vízálló, zsebes, bővíthető, 34 l" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések