Betöltés...

USB-billentyűzet + egér színes LED háttérvilágítással

Ár: 5.390 Ft

USB-billentyűzet + egér színes LED háttérvilágítással / US kiosztás, 104 gombos - MS-861 A számítógépek használatához elengedhetetlen a billentyűzet és az egér ? nem mindegy azonban, hogy milyet választasz!
Ha fontos a kényelem, a hosszú élettartam, és az, hogy sötétben is gond nélkül tudd használni a számítógéphez tartozó perifériákat, nem kell tovább keresgélned!
Ez a szett mindkét eszközt tartalmazza: a színes háttér-világítású univerzális USB-billentyűzet mellett egy színváltós USB-egeret is találsz a csomagban.
A színes ledes háttérvilágítás nem csak látványos és különleges hatást nyújt, de az esti, éjszakai órákban, sötétebb környezetben nagyszerű segítségként szolgál a billentyűk és az egérgombok könnyebb beazonosításához is.
104 gombos, US kiosztású, bármilyen operációs rendszerrel kommunikál. A billentyűk könnyedén lenyomhatók, kényelmesen használhatók.
A BILLENTYŰZET JELLEMZŐI
színes ledes háttérvilágítás104 gombos, US (amerikai angol) billentyűkiosztásúnumpaddalkihajtható talpmérete: 43 × 16 cm
AZ EGÉR JELLEMZŐI
színváltós ledes háttérvilágításoptikai érzékelőegérgombok: bal + jobb + középső görgőegér felbontása: 1000 dpimérete: 12 × 7,2 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "USB-billentyűzet + egér színes LED háttérvilágítással" című hirdetést látja. (fent)