Betöltés...

Bluetooth 5.0 AUX audio adapter átalakító 2 az 1- ben

Ár: 7.990 Ft

Bluetooth 5.0 AUX audio adapter átalakító 2 az 1- ben Fedezze fel az új dimenziókat a hangminőség terén a BT 5 technológiával, mely az új generációs, fejlett BT 5.0 chipet integrálja, biztosítva ezzel a kifogástalan kompatibilitást és a folyamatos, stabil kapcsolatot. Az eszköz kialakítása kiemelkedően kompakt és könnyű, lehetővé téve, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a mindennapi életvitelbe, így bárhova magával viheti, legyen szó egy hosszú utazásról vagy egy gyors városi sétáról. A BT 5 technológia nem csupán a hangminőség új szintjét kínálja, hanem a felhasználói élményt is maximalizálja, köszönhetően az egyszerű hordozhatóságnak és az eszköz intuitív kezelhetőségének.
Két funkció egy eszközben
A BT 5 egyedülállóan tervezett készülék, amely képes egyszerre vevőként és adóként is funkcionálni, így egyetlen eszközben biztosítja a Bluetooth kapcsolat mindkét aspektusát. A csatlakoztatás rendkívül egyszerű és intuitív, nem szükséges hozzá semmilyen különleges szoftver vagy applikáció letöltése. Ez a kettős funkció - a Bluetooth vevő (RX) és adó (TX) mode - lehetővé teszi, hogy széleskörűen alkalmazhassa otthonában, az irodában vagy akár utazás közben is, megkönnyítve az audio eszközök közötti zökkenőmentes audio streaminget. Legyen szó hangszóróról, fülhallgatóról vagy bármely más Bluetooth-képes eszközről, a BT 5 gondoskodik arról, hogy az Ön igényeihez igazodó, rugalmas megoldást nyújtson.
LED Digitális Kijelző
A LED digitális kijelző jelenti az eszköz egyik legfőbb előnyét, amely átláthatóvá és könnyen kezelhetővé teszi a használatot. Ennek a fényes és jól látható kijelzőnek köszönhetően valós időben követheti nyomon az eszköz működési állapotát és a beállított Bluetooth módot, ami lehetővé teszi, hogy azonnal lássa, ha változtatás szükséges. Ez a funkcionalitás különösen hasznos, amikor gyorsan szeretne váltani a különböző üzemmódok között vagy ellenőrizni a kapcsolat stabilitását. A kijelző hozzáadott értéke, hogy növeli a készülék használati kényelmét és intuitivitását, így minden felhasználó, legyen az kezdő vagy haladó, könnyedén kihasználhatja a készülék teljes potenciálját. Az LED digitális kijelző tehát nem csupán a technológiai fejlettség szimbóluma, hanem a felhasználóbarát tervezés és az ergonómiai szempontok figyelembe vételének is bizonyítéka.
Specifikáció:
Bluetooth verzió Bluetooth V5.0Támogatott protokollok RX: A2DP AVRC TX: A2DPMűködési frekvenciasáv 2.402GHz -2.480GHzÉrzékenység -85dBm<0,1%BERJel-zaj arány >=90dBTorzítás <=0,1%Interfész típusBemenet: 3,5 mm AUX+RCA+USB+TFKimenet: 3,5 mm-es AUX+RCA
Támogatott formátumokmp3/wav/wma/ape/flac/g729/m4a/alac/amr/dts/midi/g726/ttyKépernyő mérete 33*14*4 mmMűködési áram ?40mABeépített akkumulátor 3,7V/400mAhTöltési idő Kb. 1 óraBluetooth távolság <=10M (nyílt tér)Töltési módszer Micro USB 5V/0,5AKompatibilis eszközök:Android, IOS mobiltelefonok és PAD, aktív hangszórók, erősítők és Bluetooth hangszórók vagy fejhallgatók, amelyek támogatják az A2DP/protokollt.Méret: 12x10x4 cm
Csomag tartalma:
Bluetooth 5.0 AUX audio adapterJack-Jack 3.5mm audio kábelUSB-Type-C kábelRCA kábel





















































































































































































Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Bluetooth 5.0 AUX audio adapter átalakító 2 az 1- ben" című hirdetést látja. (fent)