Betöltés...

Easycap USB Video digitalizáló adapter

Ár: 3.992 Ft

Easycap USB Video digitalizáló adapter
Digitalizáld videófelvételeid, hogy azok ne vesszenek el!Gyors, és egyszerű munkát végezhetsz vele.Készíts kiváló minőségű videó és hangfelvételeket!
Szeretnéd megörökíteni digitálisan a régi VHS kazettán tárolt emlékeid, hogy azok ne vesszenek el?Ezzel az USB-s digitalizálóval könnyen csatlakozhatsz számítógépedhez és a videólejátszódhoz, hogy régi és értékes emlékeid megmentsd az utókornak és azok örökre megmaradjanak számodra. Akár következő generációknak is meg tudod mutatni kedvenc felvételeid, élményeid vagy kellemes nosztalgiázást tölthettek el olykor-olykor a családdal egy hétvégi közös mozizás keretében!
Hasznos tudnivalók:
A felvételeket tárolhatod a számítógéped merevlemezén, DVD lemezen, CD lemezen, stb.... Könnyedén csatlakoztatható videómagnóhoz, kamerához és bármilyen hasonló eszközhöz. A számítógépre való telepítés után már kezdheted is a felvételeid digitalizálását. A képes felvételek mellett lehetőséged van csak hangfelvételeket is rögzíteni, melyeket több formátumban is el tudsz menteni.
Ennek beállításait és folyamatát nyomon követheted a bemutató videón!
Fontos: A videóban szereplő adaptert már nem vásárolhatod meg párszázas ajánlatként a webáruházban!A csomaghoz szoftver nem jár, és szoftver támogatást nem biztosítunk!
A video digitalizáló tulajdonságai:
Kiváló minőségű hang és video felvételUSB 2.0 csatlakozón keresztül.USB tápellátás.Fényerő, kontraszt, szaruráció és telítettség állítás.Hangkártya nélküli hangfelvétel.S-video vagy kompozit bemenet.Analóg jel ( VHS, kazetta...) rögzítés digitálisformátumban: DVD, Cd, VCD.Digitális effektek.NTSC és PAL videoszabvány támogatás.Max. kb. 720*480 és 720*576 felbontás.NTSC: 720x480 @ 30fps PAL: 720x576 @ 25fpsAudio bitrate max 768Kbps
Mit rejt a termék doboza?
1 db EASYCAP USB VIDEO DIGITALIZÁLÓ adapter

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Easycap USB Video digitalizáló adapter" című hirdetést látja. (fent)