Betöltés...

Vezeték nélküli fülhallgató, headset, Bluetooth v5.1, TWS, Edifier X2 - Fehér

Ár: 12.140 Ft

Vezeték nélküli fülhallgató, headset, Bluetooth v5.1, TWS, Edifier X2Hallgassa kedvenc zenéit a legjobb minőségben, bárhol is van! Az Edifier X2 fülhallgató 13 mm-es hangszóróval rendelkezik és támogatja a Bluetooth 5.1 csatlakozást, valamint 7 órán keresztül is képes működni egyetlen töltéssel. A speciális játékos mód alacsony késleltetést és aktív zajszűrést biztosít, a fülhallgató pedig rendkívül kényelmes és IP54 vízállósággal rendelkezik.Hihetetlen hangminőségA kompakt mérete ellenére a fülhallgató rendkívüli hangminőséget biztosít. A nagy hangszórók tökéletes harmóniát biztosítanak az erőteljes basszussal és a magas hangokkal, emellett pedig korábban ismeretlen részleteit is megismerheti a kedvenc dalainak. 
Elengedhetetlen a telefonáláshozMostantól könnyedén telefonálhat még a legzajosabb helyeken is! A fülhallgató optimalizált zajszűrést biztosít, ami kiszűri a szükségtelen háttérzajokat, ennek köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy a beszélgetőpartnere tökéletesen fogja Önt hallani!
Gyors és stabil vezeték nélküli kapcsolatA csatlakozási hibák már a múlté! A fejlett Bluetooth 5.1 gyors és stabil kapcsolatot biztosít. Emellett a két fülhallgatót külön-külön is csatlakoztathatja a készülékekhez, vagyis használhatja őket egyenként, de egyszerre is. 
Gamereknek is!Szeret játékokkal játszani? Akkor ez a termék tökéletes választás lesz! A fülhallgató egy speciális játék móddal rendelkezik, ami garantálja az alacsony késleltetést. A videó és a hang tökéletes szinkronizációja könnyebbé teszi majd, hogy hallja és beazonosítsa az ellenfeleit, és nem fog meglepődni, amikor egy újabb győzelmet zsebel majd be!
7 órányi zenehallgatásHallgasson addig zenét, ameddig akar, anélkül, hogy azon aggódna, esetleg lemerül a fülhallgatója. Teljesen feltöltve az Edifier X2 7 óráig is képes működni. Mi több, ennek az idejét még 28 órára is kitolhatja a töltő tok segítségével. Így egésznap hallgathatja a kedvenc zenéit!
Érintés vezérlésBúcsúzzon el attól, hogy a telefonjáért kell nyúlnia, amikor valamit állítani szeretne a fülhallgatón. Az X2 egy beépített, érintéssel működő vezérlővel rendelkezik, amivel gyorsan és könnyedén irányíthatja a lejátszást, felveheti vagy lerakhatja a telefont, válthat a zenék között, valamint még a hangasszisztenst is aktiválhatja! 
Az igényeire szabvaA fülhallgatók rendkívül könnyűek: egyenként 3.4 grammosak. Az ergonomikus kialakításuknak köszönhetően nagyon kényelmesek és könnyedén illeszkednek a fülbe, anélkül, hogy kiesnének. Edzés közben és még az esőben is aggodalom nélkül használhatja! A fülhallgató IP54 besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy víz- és porálló.
Csomag tartalma:FülhallgatóTöltő tokTöltőkábelFelhasználói kézikönyv
Specifikáció:Márka EdifierModell X2Szín FehérBluetooth 5.1Bluetooth profilok HFP, A2DP, AVRCPHatótávolság 10mFrekvencia 20Hz-20kHzSPL 94±3dBSPL(A)Lejátszási idő Kb. 7 óra (fülhallgató) + 21 óra (töltő tokkal)Akkumulátor kapacitása 37mAh (fülhallgató), 350mAh (tok)Töltő USB-CBemenet DC 5V 200mA (fülhallgató), DC 5V 1A (tok)Audiokodek SBCHangszóró Dinamikus 13 mmImpedancia 32ΩMikrofon 2 (1 mindegyik fülhallgatón)Mikrofon érzékenysége -38±1dB
Tájékoztatjuk kedves vevőinket, hogy erre a termékekre a 14 napos visszavásárlási garanciát higiéniai okokból kifolyólag nem tudjuk biztosítani!

Köszönjük megértésüket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli fülhallgató, headset, Bluetooth v5.1, TWS, Edifier X2 - Fehér" című hirdetést látja. (fent)